16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΑΦΟΣ: Γυναίκα διαμαρτυρήθηκε για τα σπρέι σε παιδί και ο πατέρας την ξυλοφόρτωσε όπως καταγγέλλει

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε χθες το απόγευμα κατά τη διάρκεια της καρναβαλίστικης παρέλασης στην Κάτω Πάφο όταν συμμετέχουσα σε καρναβαλίστικη ομάδα διαμαρτυρήθηκε προς ένα παιδάκι το οποίο έριχνε σπρέι στα μωρά, 2-4 ετών, της συγκεκριμένης ομάδας που συμμετείχαν στην παρέλαση. 


Σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας προς το PafosPress.com η παραπονούμενη παρακάλεσε το συγκεκριμένο παιδάκι να μην ρίχνει σπρέι στα παιδιά που συμμετείχαν στην παρέλαση με αποτέλεσμα αυτή η παρατήρησή της να προκαλέσει την αντίδραση του μικρού παιδιού το οποίο, όπως η ίδια πάντα αναφέρει, αντί να σταματήσει να ρίχνει ολοένα και περισσότερο έριχνε τόσο προς το πρόσωπο συγκεκριμένου παιδιού όσο και προς την ίδια.

“Όταν συνέβηκε αυτό, μας είπε, αντέδρασα και μάζεψα τα υπολείμματα απο το σπρέι που είχαμε πάνω στα ρούχα και το πρόσωπό μας και τα έβαλα πίσω στα δικά του. Τότε προς έκπληξή μου είδα τον πατέρα του να θυμώνει και να αντιδρά και να έρχεται προς το μέρος μου και να με κτυπά με βίαιο τρόπο στο πρόσωπο και το σώμα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Αντί να συμβουλέψει το παιδί του να μην ρίχνει σπρέι αντίδρασε που του έβαλα το υλικό που βγάζουν τα σπρέι πίσω στα δικά του ρούχα.”

Η παραπονούμενη αναφέρει στο PafosPress.com οτι δεν μπόρεσε να αντιδράσει ούτε μπορούσε να συγκρατήσει κάποιο στοιχείο απο τον άνδρα που της επιτέθηκε αφού αυτό έγινε κατά τη διάρκεια της παρέλασης και μάλιστα μπροστά στα μέλη της αποστολής της ομάδας τους αλλά και στα μάτια πολλών παρευρισκόμενων οι οποίοι έμειναν με το στόμα ανοικτό.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Θέλω να καταγγείλω το περιστατικό δημόσια γιατί κάποτε επιτέλους πρέπει να σοβαρευτούμε. Προσωπικά δηλώνω απογοητευμένη απο το συμβάν και είμαι αποφασισμένη πως στο μέλλον δεν πρόκειται να λάβω ξανά μέρος αφού υπάρχουν τέτοια φαινόμενα αδιαφορίας και ανοχής.

Επέλεξα να δημοσιοποιήσω το παράπονό μου για να ζητήσω απο κάποιο, που ίσως ήταν μπροστά στο περιστατικό και ενδεχομένως να ξέρει περισσότερες λεπτομέρειες για την ταυτότητά του άντρα που με κτύπησε, να με βοηθήσει να τον εντοπίσω για να προχωρήσω σε σχετική καταγγελία.

Ας μην ξεχνάμε, συμπλήρωσε, ότι τις τελευταίες ημέρες ο Δήμος Πάφου ανακοίνωσε ότι απαγορεύονται τα σπρέι αλλά χθες όλοι πωλούσαν και όλοι χρησιμοποιούσαν με την ανοχή τόσο των ίδιων των υπαλλήλων του Δήμου που ήταν υπεύθυνοι για την τάξη όσο και της Αστυνομίας.  

Πηγή: PafosPress.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ