21.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΠΑΦΟΣ: Έβαλαν γουρουνόπουλο σούβλα σε ημιφορτηγάκι αλλά πήγαν για Drive-Through (VIDEO)

Η στήλη ΠΑΦΙΤΙΚΑ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ υποκλίνεται! Ότι και να πούμε είναι λίγο. Σήμερα στο email του PafosPress ήρθε ένα βίντεο που ομολογουμένως μας έκανε εντύπωση. Κάτι που σίγουρα δεν το βλέπεις και κάθε μέρα.


Διασκέδαση, χιούμορ, διάθεση και σίγουρα καλή καρδιά χρειάζεται για να έχεις τόσο κέφι αλλά και τόση έμπνευση για να κάνεις αυτό που τόλμησε να κάνει γνωστή παρέα της Πάφου στους κεντρικότερους δρόμους της πόλης.

Τι έκαναν; Έβαλαν στο ημιφορτηγάκι μια σούβλα με περασμένο ένα γουρουνόπουλο να γυρίζει και ξεκινώντας απο τον Μούταλλο βρέθηκαν στην Κάτω Πάφο και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων για να παραγγείλουν φαγητό μέσω Drive-Through απο γνωστή αλυσίδα εστιατορίων.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το βίντεο αν και ανέβηκε “στον αέρα” σήμερα 13 Σεπτεμβρίου 2016 είναι παλιό αφού μπορεί κάποιος που γνωρίζει τους δρόμους να διαπιστώσει ότι είναι πριν απο τη βελτίωση του οδικού δικτύου.

Παρόλα αυτά, παλιό ή καινούργιο το βίντεο είναι όντως ξεκαρδιστικό και είμαστε σίγουροι ότι “θα παίξει” σε όλες τις ιστοσελίδες και γιατί όχι και σε τηλεοπτικές σατιρικές εκπομπές!

Απολαύστε τους…

[mom_video type=”youtube” id=”EHpTvQsgYVQ” width=”500″ height=”280″]

Πηγή: PafosPress.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ