21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

ΠΑΦΟΣ: Άφαντος παραμένει ο 69χρονος γιατρός- Διαβάστε όλο το παρασκήνιο

Άφαντος παραμένει εδώ και τρεις ημέρες ο 69χρονος γιατρός απο την Πάφο ο οποίος αναζητείται απο την Αστυνομία για την υπο διερευνόμενη υπόθεση παράνομης χορήγησης φαρμάκων, υποκατάστατων ναρκωτικών, απο φαρμακοποιό στην Πάφο. 


Να σημειωθεί ότι σήμερα ολοκληρώνεται η διήμερη κράτηση των δυο συλληφθέντων, του φαρμακοποιού 59 χρόνων και του 27χρονου ο οποίος φέρεται να είναι χρήστης ναρκωτικών και οι οποίοι συνελήφθησαν την Πέμπτη το βράδυ και την Παρασκεύη οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Η Αστυνομία, όπως το PafosPress.com είναι σε θέση να γνωρίζει, ετοίμασε ήδη το κατηγορητήριο που αφορά την υπόθεση έστω και αν ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία σε σχέση με τη σύλληψη των υπόπτων. Σε κάθε περίπτωση θα εξεταστούν όλες οι μαρτυρίες αλλά και οι καταθέσεις με σημαντικότερη αυτή της μητέρας του 27χρονου αλλά και του ίδιου του νεαρού.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πάντως το πρώτο εικοσιτετράωρο η Αστυνομία είχε έρθει σε επαφή με τον καταζητούμενο γιατρό ο οποίος ανέφερε ότι βρισκόταν εκτός Πάφου και εντός της ημέρας θα επέστρεφε και θα παρουσιαζόταν στα γραφεία του ΤΑΕ. Στη συνέχεια, χθες δηλαδή, με την Αστυνομία επικοινώνησε ο δικηγόρος του ο οποίος διαβεβαίωσε ότι ο πελάτης του θα παραδοθεί για να διευκολύνει τις ανακρίσεις κάτι που μέχρι αυτή την στιγμή που γράφεται το άρθρο (Κυριακή, 18/06/2017, 12:46μμ) δεν έχει ακόμη συμβεί.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε η υπόθεση έφυγε απο τα χέρια της ΥΚΑΝ αφού πέραν της χορήγησης του φαρμάκου οξυκοδίνη η σοβαρή αυτή υπόθεση αφορά και πλαστογραφία και κυκλοφορία πλαστών εγγράφων κάτω που εμπλέκει στην υπόθεση και το Τμήμα Ανιχνέυσεως Εγκλημάτων λόγω της φύσης της υπόθεσης.

Να σημειωθεί ότι ο Ποινικός Κώδικας για τέτοιες και τόσο σοβαρές υποθέσεις προβλέπει μέχρι και 10ετή ποινή φυλάκισης.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ