19.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

ΠΑΦΟΣ: Άλλες τρεις διασώσεις το τελευταίο 24ωρο απο δυο ναυαγοσώστες

Άλλες δυο σωτήριες επεμβάσεις έκαναν το τελευταίο εικοσιτετράωρο οι ναυαγοσώστες του Ναυαγοσωστικού Ομίλου “Κινυρας” Πάφου διασώζοντας συνολικά τρία άτομα σε ξεχωριστές περιπτώσεις. 


Τις τελευταίες μέρες ο αέρας που έπνεε στις θαλάσσιες περιοχές σήκωσε κύματα με αποτέλεσμα σε αρκετές περιπτώσεις οι ναυαγοσώστες να ανυψώσουν τις κόκκινες σημαίες στους πύργους τους για να αποτρέψουν τον κόσμο να μπει στο νερό.

Οι δύο διασώσεις έγιναν απο τους ναυαγοσώστες Κωνσταντίνο Χατζηαλεξάνδρου σε παράλια περιοχή της Κισσόνεργας ο οποίος διέσωσε δυο τουρίστες [Στην περιοχή Μηλούθκια επίσης στην Κισσόνεργα άλλος ναυαγοσώστης ο Σάββας Παπασάββας 48 ώρες νωρίτερα διέσωσε τρεις Ρώσσους τουρίστες (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)] και απο τον Φίλιππο Φιλίππου ο οποίος διέσωσε ένα ελληνοκύπριο στη θαλάσσια περιοχή Γεροσκήπου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Συγκεκριμένα χθες οι δυο ναυαγοσώστες επιδεικνύοντας ψυχραιμία και άριστο επαγγελματισμό παρενέβησαν σωτήρια και απέτρεψαν τα χειρότερα.

Οι προσπάθειες των ναυαγοσωστών τυγχάνουν μεγάλης εκτίμησης τόσο απο την Επαρχιακή Διοίκηση όσο και απο τους επισκέπτες λουόμενους στις παραλίες μας αφού όλοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι η παρουσία τους είναι σωτήρια και χάρη στην εκπαίδευσή τους και την επαγγελματική τους επάρκεια αποτρέπονται τα δυσάρεστα.

Ο ναυαγοσώστης Κωνσταντίνος Χατζηαλεξάνδρου
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ