21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

ΠΑΦΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2016: ΠΑΙΧΝΙΔΙ “ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ” (Κυριακή 6 Μαρτίου, Β΄ Δημοτικό Σχολείο – Δημήτρειο)

Ο Δήμος Πάφου, στο πλαίσιο των καθιερωμένων αποκριάτικων εκδηλώσεων, ανακοινώνει ότι το αγαπημένο αποκριάτικο παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους, «Κυνήγι Θησαυρού»  θα διεξαχθεί φέτος  την Κυριακή 6 Μαρτίου και ώρα 10:30 π.μ. στο χώρο του Β΄ Δημοτικού Σχολείου – Δημήτρειου, απέναντι από το  Δημοτικό Μέγαρο.

Στο ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό αυτό παιχνίδι  μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά από την Δ΄ τάξη Δημοτικού, όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και ενήλικες. Οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή για να διαγωνιστούν. Η κάθε ομάδα πρέπει να αποτελείται από 5 έως 10 άτομα ανεξαιρέτως ηλικίας. Ολοι οι  διαγωνιζόμενοι πρέπει  να είναι μεταμφιεσμένοι, λόγω της εορταστικής αποκριάτικης ατμόσφαιρας των ημερών.

Μέσα από τις δράσεις του παιχνιδιού, οι διαγωνιζόμενοι χρησιμοποιούν τις γνώσεις  και το ταλέντο τους για να νικήσουν τις αντίπαλες ομάδες. Οι συμμετέχοντες, οι οποίοι θα κινούνται στους χώρους του Δημήτρειου Δημοτικού Σχολείου και του Ιακώβειου Γηπέδου, για να φτάσουν στο θησαυρό θα πρέπει να απαντήσουν ερωτήσεις, να λύσουν γρίφους μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και να συνεργαστούν μεταξύ τους. Η πρώτη ομάδα που θα βρεί τον θησαυρό θα λάβει χρηματικό βραβείο €150, η δεύτερη ομάδα €100 και η τρίτη ομάδα €70, ενώ οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι θα πάρουν δωροκουπόνια για γεύματα από τα McDonald’s, KFC, PHC Burger King και δωρεάν παιχνίδια από το Cosmic Bowling Centre στην Πάφο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν τα έντυπα δηλώσεων συμμετοχής από την Πολιτιστική Υπηρεσία του Δήμου Πάφου (25ης Μαρτίου αρ. 26, έναντι του Δημόσιου Κήπου), καθώς και  από τα σχολεία της πόλης. Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να κατατεθούν στην Πολιτιστική Υπηρεσία του Δήμου έως την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016 και ώρα 2.30 μ.μ., το αργότερο.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να επικοινωνούν με την Πολιτιστική Υπηρεσία του Δήμου Πάφου, στα τηλέφωνα 26935523 και 26822218.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ