16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Παφίτισσα πρωταγωνιστεί σε βρετανική ταινία επιστημονικης φαντασιας

Στην Πάφο και συγκεκριμένα στην Πέγεια βρίσκονται αυτές τις μέρες οι συντελεστές της ταινίας επιστημονικης φαντασιας με τίτλο IN ONE STEP η οποία θα λάβει μέρος στο φημισμένο London Film Festival που πραγματοποιείται φέtος για 61η φορά απο το μακρινό 1953.


Τα γυρίσματα της ταινίας του ρωσικής καταγωγής σκηνοθέτη και παραγωγού με οικογένεια απο την Κύπρο, Vadim Νικολάου, γίνονται στο ξενοδοχείο Coral Bay και πρωταγωνιστές της ταινίας είναι ο ηθοποιός Arthur Tomsevics και η δικιά μας Βιολέτα Λόρενς. 

Σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας η Βιολέτα, ως Κεητ, είναι η νεκρή σύζυγος του πρωταγωνιστή την οποία ο Σαμ (Arthur Tomsevics ) επισκέπτεται στο κοιμητήριο μέχρι τη στιγμή που ξεκινάει να εμφανίζεται στα όνειρά του. Αρχικά ο Σαμ πιστεύει ότι είναι ένα όνειρο όμως στην πορεία διαπιστώνει ότι είναι στα αλήθεια κοντά του…

Η ταχύτητα σκοτώνει

 

Η ταινία θα προβληθεί στο Λονδίνο και το μεγάλο αυτό επαγγελματικό αυτό βήμα της Βιολέτας Λόρενς ίσως της δώσει την ευκαιρία που αναζητεί για να ανοίξει πολλές την μεγάλη πόρτα απαιτητικό χώρο του κινηματογράφου αφού είναι γνωστό ότι απο το συγκεκριμένο Φεστιβάλ έχουν περάσει στο παρελθόν τα μεγαλύτερα ονόματα της Έβδομης Τέχνης που μετέπειτα έκαναν καριέρα Χόλιγουντ.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ