17.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο 24χρονος Παφίτης που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη (Φωτογραφία)

Παραμένει  κρίσιμη η κατάσταση 24χρονου από την Πάφο ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού στην Τούμπα χτυπήθηκε σοβαρά από αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να αποφύγει αγνώστους που επιτέθηκαν στον ίδιο και σε άλλους οπαδούς του ΠΑΟΚ.


Πηγή: Offsite

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας OffsiteCy ο 24χρονος παραμένει διασωληνωμένος.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης όταν άγνωστοι επιτέθηκαν σε χώρο κοντά στο γήπεδο της Τούμπας σε οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός στην προσπάθειά του να αποφύγει τους χούλιγκανς δέχθηκε βίαιο χτύπημα από διερχόμενο αυτοκίνητο με συνέπεια τον πολύ σοβαρό του τραυματισμό.

Ο 24χρονος μετεβη στη Θεσσαλονίκη με σκοπο να παρακολουθήσει τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Περαστικά από Φοίνικα Αγίας Μαρίνας

Ο ποδοσφαιριστής του Φοίνικα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς είναι ο νεαρός που τραυματίστηκε κρίσιμα στη Θεσσαλονίκη, μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναικό.

Η διοίκηση του Φοίνικα εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή και να επιστρέψει πίσω ακόμη πιο δυνατός

«Το Δ.Σ του αθλητικού σωματείου ΦΟΙΝΙΚΑ Αγίας Μαρίνας εκφράζει τις ευχές του για Περαστικά και ταχεία ανάρρωση του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στην Ελλάδα από το βράδυ της Πέμπτης. Ευχή όλων μας να βγει το συντομότερο δυνατόν υγιείς και δυνατός».

Το PafosPress.com εύχεται απο καρδιάς να πάνε όλα καλά και σύντομα ο 24χρονος να είναι πίσω στην οικογένεια του δυνατός και υγειής.

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ