22.4 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ: Παραδόθηκε στην αστυνομία ο 69χρονος γιατρός

Χειροπέδες πέρασε πριν από λίγο η Αστυνομία, στις 2:30μμ, ο καταζητούμενος 69χρονος γιατρος από την Πάφο για την γνωστή υπόθεση χορήγησης του φαρμάκου οξυκοδίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός παραδόθηκε από μόνος του στην Αστυνομία πριν από λίγο.

Να υπενθυμίσουμε πως για την υπόθεση συνελήφθησαν άλλα δυο πρόσωπα, ένας φαρμακοποιός 59 ετών και ένας 27χρονος οι οποίοι μετά απο δδιήμερη κράτηση κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εναντίον των συλληφθέντων διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στις 15 Ιουνίου στην Αστυνομία από 50χρονη μητέρα του 27χρονου, σύμφωνα με την οποία φαρμακοποιός στην Πάφο, προμήθευε τον γιο της , με χάπια, οξικοδύνης για την χορήγηση των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν, για εξετάσεις, τον φαρμακοποιό, ο οποίος τους παρουσίασε συνταγή υπογεγραμμένη από γιατρό, για χορήγηση 112 χαπιών, στον 27χρονο. Ωστόσο, ανακρινόμενος ο 27χρονος φέρεται να ανέφερε ότι ουδέποτε επισκέφθηκε τον συγκεκριμένο γιατρό.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση με την λήψη καταθέσεων τόσο από το συγγενικό και επαγγελματικό περιβάλλον των υπόπτων όσο και το φιλικό.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ