18.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

«Παρά τις δυσκολίες και τα όποια προβλήματα, η Πάφος πέτυχε»

Με ένα σύντομο post στο facebook, η διευθύντρια Καλλιτεχνικού Προγράμματος του «Πάφος2017», Γεωργία Ντέτσερ, μοιράζεται μαζί μας τις πρώτες σκέψεις της λίγες ώρες μετά την Τελετή Έναρξης.


 

«Η Πάφος είναι και επίσημα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης. Παρά τις δυσκολίες και τα όποια προβλήματα, η Πάφος πέτυχε. Το λένε οι προσκεκλημένοι μας από όλη την Κύπρο και την Ευρώπη, το λένε δεκάδες δημοσιογραφικά ρεπορτάζ από όλο τον κόσμο, το λένε οι άνθρωποι που συναντούμε στους δρόμους. Πέτυχε να παρουσιάσει ένα διήμερο, μια τελετή και ένα θέαμα που ένωνε την Κύπρο, την Ευρώπη, τον κόσμο, που έκανε την πόλη περήφανη για την ιστορία και τους μύθους της.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το λένε οι εικόνες, τα σχόλια των εκατοντάδων συντελεστών, επαγγελματιών, ερασιτεχνών, παιδιών, εθελοντών και χιλιάδων επισκεπτών το βράδυ εκείνο.

Το Σαββατοκύριακο ολόκληρο η Πάφος ήταν μια ζωντανή σύγχρονη πόλη με τις πλατείες, τις εκθέσεις, τα μουσικά γεγονότα της γεμάτα κόσμο, μια εικόνα και σπουδαία εμπειρία για όσους την έζησαν!

Ευχαριστώ όλους τους φίλους και φίλες για τα καλά τους λόγια.

Η Πάφος που είδαμε αυτό το Σαββατοκυρίακο είναι απότελεσμα της δουλειάς και της αφοσίωσης του καθενός από τον Οργανισμό Πάφος2017, των συνεργατών μας, των συντελεστών όλων, των εταίρων μας σε σχολεία, σχολές , ομάδες, εθελοντές, όλων των ανθρώπων που με τον ένα ή άλλο τρόπο συνέβαλλαν, βοήθησαν, ενίσχυσαν!

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους! Μείνετε μαζί μας… η χρονιά μόλις άρχισε!».

Φωτογραφία: Χρήστος Γιάλλουρος

Πηγή: city.sigmalive.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ