21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ: Περισυλλέγουμε ποδήλατα για καλό σκοπό

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, ως εθνικός φορέας ποδηλασίας και στα πλαίσια συνεργασίας της ως εθνικός συντονιστής για την παγκόσμια εκστρατεία NowWe MOVE καθώς επίσης στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το επερχόμενο MOVE WEEK 2017 (29 Μαΐου – 4 Ιουνίου) του International Sport and Culture Association (ISCA) με έδρα τη Δανία, ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Υπηρεσία Ασύλου για στήριξη της εξαίρετης πρωτοβουλίας της εθελόντριας κ. Νατάσας Γεωργίου για περισυλλογή, επιδιόρθωση και διανομή ποδηλάτων για τα και προς όλα τα παιδιά που σήμερα φιλοξενούνται στο Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Διεθνούς Προστασίας στην Κοφίνου, ένα κέντρο γενικής φιλοξενίας αιτητών ασύλου κάτω από την εποπτεία της Υπηρεσίας Ασύλου.

Την πρωτοβουλία στηρίζουν, από την πρώτη στιγμή, οι Μιχάλης Κοντοβούρκης και το Konto Bikes Biker Shop, ο Όμιλος Cyclists Αcross Barriers και η Σχολή Ποδηλασίας Ποδηλατοσαΐνια, τους οποίους η Ομοσπονδία ευχαριστεί θερμά.

Η στήριξη από ποδηλατικά καταστήματα σε όλες τις επαρχίες για δωρεάν επιδιόρθωση ή σέρβις, όπου τούτο ήθελε χρειαστεί, των ποδηλάτων προτού διανεμηθούν στα παιδιά είναι όχι απλά ευπρόσδεκτη αλλά και ουσιώδης ώστε να επιτευχθεί ο στόχος περισυλλογής, επιδιόρθωσης και διανομής του συνολικού αριθμού των 100 (εκατόν) ποδηλάτων στα παιδιά.

Τα ποδήλατα θα πρέπει να είναι σε λειτουργική ή σχεδόν λειτουργική κατάσταση.
Τα ποδήλατα θα παραδοθούν στα παιδιά όταν και εφόσον περισυλλεγεί και επιδιορθωθεί αισίως ο ευκταίος αριθμός αυτών ενώ η παράδοσή τους θα γίνει σε ειδική τελετή.

Την πρωτοβουλία στηρίζει και θέτει υπό την υψηλή της προστασία η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, κ. Λήδα Κουρσουμπά, προς την οποία η Ομοσπονδία δηλώνει υπόχρεη για την άμεση ανταπόκρισή της στο αίτημά της για στήριξη της πρωτοβουλίας αυτής.

Σε περίπτωση όπου μπορείτε να δωρίσετε κάποιο ποδήλατο, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τους πιο κάτω αριθμούς για παράδοση/ παραλαβή:

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επαρχία Λευκωσίας: 22106367 (Δημήτρης Πεττεμερίδης – κατάστημα AWOL)
Επαρχία Λάρνακας και Ελεύθερης Αμμοχώστου: 99495640 (Ανδρέας Μαυρούλης – Andreou Bikes)
Επαρχία Πάφου: 99494180 (Άγης Αγησιλάου – Ride Easy)
Επαρχία Λεμεσού: 97665000 (Μιχάλης Κοντοβούρκης) και 99982683 (Φιορεντίνα Πουλλή)

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ