21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Πάμε με τον ΑΠΟΠ στο Ευρωπαϊκό Πρωταθλήμα Καλαθόσφαιρας Κ16 

MΜε την ευκαιρία της επικείμενης διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών Κ16 το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο Τάσσος Παπαδόπουλος – «Ελευθερία» στη Λευκωσία από τις 17-24 Ιουλίου η μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΠ εύχεται στην Εθνική μας ομάδα κάθε δυνατή επιτυχία.

935945_541396045933111_746980716_nΘέλοντας να εκφράσουμε και εμπράκτως τη στήριξή μας στην Εθνική μας ομάδα αποφασίσαμε να παρευρεθούμε και να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας μας στην πρεμιέρα η οποία θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 17 του μηνός με αντίπαλο την ομάδα του Σαν Μαρίνο.

Ως εκ τούτου όσα από τα παιδιά της ακαδημίας του σωματείου μας επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια των διεθνών μας καλαθοσφαιριστών καλούνται να κάνουν έγκαιρα κράτηση για τα λεωφορεία που θα τους μεταφέρουν στη Λευκωσία.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο πρώτος αγώνας με αντίπαλο το Σαν Μαρίνο θα διεξαχθεί την Κυριακή 17/7 στις 18:30 και η ώρα αναχώρησης των λεωφορείων θα ανακοινωθεί δυο μέρες πριν, Παρασκευή 15/7.

Οι ενδιαφερόμενοι αθλητές του ΑΠΟΠ που επιθυμούν να περιληφθούν στην αποστολή για τη Λευκωσία ή και οι γονείς τους, μπορούν να κάνουν κράτηση μέσω των προπονητών της ακαδημίας μας ή της κας Γιάννας Παυλίδου μέλους του Δ.Σ. του ΑΠΟΠ στο τηλέφωνο 99437668.

ANTONIS K HERODOTOSΤέλος, το σωματείο ΑΠΟΠ, πέραν από τις ειλικρινείς ευχές για ένα όσο το δυνατόν άρτιο  τουρνουά, τα καλύτερα αγωνιστικά αποτελέσματα αλλά και τις μεγαλύτερες επιτυχίες προς την Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας Κύπρου και την Εθνική μας ομάδα θέλει να κάνει ιδιαίτερη μνεία και ξεχωριστή αναφορά τόσο στο βοηθό προπονητή της Εθνικής μας ομάδας και  προπονητή του ΑΠΟΠ, Αντώνη Δημητρίου όσο και στον νεαρό διεθνή καλαθοσφαιριστή του σωματείου μας Ηρόδοτο Σασάκαρο.

Τόσο η παρουσία του κ. Δημητρίου στην προπονητική ομάδα της Εθνική μας όσο και η συμπερίληψη του Ηρόδοτου Σασάκαρου στους επίλεκτους αθλητές της Εθνικής Ανδρών Κ-16 είναι μια περίτρανή απόδειξη ότι ο ΑΠΟΠ βρίσκεται στο σωστό δρόμο για περαιτέρω επιτυχίες και ανάπτυξη του μπάσκετ στην επαρχία Πάφου.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ