21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Πάει για το νταμπλ η ΠΑΦΙΑΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

Την πρόκριση στον τελικό των πλέι-οφς πανηγυρίζει από το βράδυ της Δευτέρας ο Παφιακός, αφού κέρδισε μέσα στο «Λευκόθεο» το ΑΠΟΕΛ με 1-3 σετ, ενώ έχανε με 0-1.


Σε ανακοίνωσή της η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αναφέρει ότι το ΑΠΟΕΛ που μετά από χρόνια μπήκε στην τετράδα θα περιοριστεί στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης.

Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία “έγινε μάχη στο πρώτο σετ, αφού οι δυο ομάδες πάλεψαν κάθε μπαλιά στο φιλέ και στο παρκέ”, για να προσθέσει ότι “το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να επικρατήσει στα τελικά στάδια και να κερδίσει το σετ με 25-23 κάνοντας το 1-0”.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η παφιακή ομάδα ήταν ισοδύναμη, αλλά απώλεσε δυο φάσεις και έμεινε πίσω στο σκορ.

Η ήττα στο πρώτο σετ πείσμωσε τον Παφιακό που κατάφερε να φέρει το δεύτερο σετ στα μέτρα του και να κερδίσει με 19-25 ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 1-1. Το ΑΠΟΕΛ δεν βρήκε τις απαιτούμενες λύσεις και μοιραία έχασε το σετ.

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο τρίτο σετ με την παφιακή ομάδα να διατηρεί σταθερή απόδοση, κερδίζοντας με 19-25, ανατρέποντας το σκορ και γράφοντας το 1-2. Οι «γαλαζοκίτρινοι» ήταν ανταγωνιστικοί, αλλά σε κάποιο στάδιο έχασαν την επαφή με το σκορ.

O Παφιακός, παρά την αντίδραση του ΑΠΟΕΛ, που στο τέταρτο σετ ήταν ανεβασμένο, κατάφερε να κερδίσει με 23-25 και να πάρει τη νίκη – πρόκριση με 1-3 σετ.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ