19.9 C
Paphos
Thursday, April 18, 2024

Ο Μιχάλης Σπύρου απο την Πάφο σημαντικό γρανάζι στις επιτυχίες του MEGA/ONE

Τον Μιχάλη Σπύρου λίγοι απο εμάς τον γνωρίζουν. Όσοι όμως τον ξέρουν καλά θα γνωρίζουν και τη σημαντική του συμβολή στην αναβάθμιση του Ραδιοφώνου του συγκροτήματος του Αρχαγγέλου με το MEGA/ONE, την ιστοσελίδα tvonenews.com.cy καθώς και του ραδιοφωνικού σταθμού 101,1 στα FM.


Ειδικά στα θέματα ραδιοφώνου ο πάφιος Μιχάλης Σπύρου, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάφο και έχει καταγωγή απο την Αργάκα, έβαλε το στίγμα του και ο σταθμός πέρασε σε άλλο επίπεδο αφού πλέον με συνεργασίες με γνωστά ονόματα αλλά και μεταγραφές δημοσιογράφων βαδίζει σε μονοπάτια επιτυχίας μπαίνοντας ξανά στον ραδιοφωνικό χάρτη κάτι που πολλοί τα τελευταία χρόνια είχαν μέχρι και την απορία αν το ραδιόφωνο του Λόγου έχει αναστείλει τη λειτουργία του.

Τα τελευταία 2,5 χρόνια λοιπόν έγιναν αρκετές κινήσεις ουσίας με πιο πρόσφατη τη ζωντανή σύνδεση του ραδιοφώνου με την τηλεόραση MEGA/ONE.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σημαντική επίσης πρέπει να θεωρηθεί η συμφωνία με την Αλεξια Αναστασίου για εκπομπή και στο ραδιόφωνο, η προσθήκη του Μίκη Κασαπη, της ταλαντούχας Χριστιάνας Αντωνιου καθώς και του Σταύρου Κωνσταντινου!!!

Συνεχίζει ο Μιχάλης, σκληρή δουλεία, χαμηλούς τόνους και σε συνδυασμό με το καλό του χαρακτήρα του κάνει όλους στον Αρχάγγελο να λένε ότι η ιδιοκτησία των Μέσων του Αρχαγγέλου στο πρόσωπο του πέτυχε λίρα εκατό.

13599845_10208806294329454_1655856614213436355_n

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ