24.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Ο Δήμος Γεροσκήπου θα διαχειρίζεται τα δύο σημεία στην παραλία – Όλα θα είναι έτοιμα μέχρι τις 15 Ιουνίου

Το θέμα της διαχείρισης της Λαϊκής παραλίας, προβλήματα και παρανομίες, συζήτησε χθες βράδυ η ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου Γεροσκήπου.



Το Δημοτικό Συμβούλιο επανήλθε  χθες το βράδυ μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν επί του θέματος τη Μεγάλη Εβδομάδα και μετά την επιστολή που έστειλε η δημοτική ομάδα της ΕΔΕΚ και η οποία ζητούσε ακύρωση της απόφασης εκείνης, εκτιμώντας ότι αυτή θα ζημιώσει οικονομικά τον Δήμο.

Μιλώντας μετά το πέρας της συνεδρίας, ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης ανέφερε πως υπήρχε μια εισήγηση από δημοτική ομάδα να επανέλθει το θέμα, ωστόσο το ΔΣ εμμένει στην απόφαση  της 4ης Απριλίου, σύμφωνα με την οποία ο Δήμος Γεροσκήπου θα διαχειρίζεται τα σημεία 1 και 2 με ξαπλώστρες.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου εκτίμησε πως μέχρι τις 15 Ιουνίου όλα θα είναι έτοιμα στην περιοχή για να εξυπηρετήσουν τους λουόμενους ντόπιους και ξένους.

Απαντώντας σε ερώτηση κατά πόσο υπάρχει η κατάλληλη υποδομή για να ξεκινήσει ο Δήμος τη θερινή περίοδο τη λειτουργία της διαχείρισης των δύο σημείων, ο κ. Παυλίδης είπε πως ήδη ο Δήμος έχει βγει σε προσφορές για κρεβατάκια, ομπρέλες και για το μηχανάκι που θα χρησιμοποιείται για σκοπούς ελέγχου των υπαλλήλων που θα εξυπηρετούν τους λουόμενους.

Επιπρόσθετα, ανέφερε πως η Τοπική Αρχή προκηρύσσει διαγωνισμό για εκδήλωση ενδιαφέροντος για πρόσληψη τριών ατόμων, τα οποία θα αναλάβουν τη διαχείριση εκ μέρους του Δήμου ως αγορά υπηρεσιών.

Ο Δήμος έχει ακόμη προκηρύξει προσφορές για τα σημεία 1, 4 και 5 στην παραλία της Γεροσκήπου για τη διαχείριση τους από ιδιώτες. Ήδη, είπε ο κ. Παυλίδης, για προμήθεια ξαπλώστρων έχει πάρει προσφορές και προσεχώς το Δημοτικό Συμβούλιο θα τις ανοίξει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ