19.9 C
Paphos
Monday, April 15, 2024

Ο απολογισμός της Κοινωνικής δράσης της ΟΠΑΠ Κύπρου για το 2016

Στoν ίδιο δρόμο ευθύνης από το 1969!

Αν ήταν στην αρχή του ταξιδιού, τον ίδιο δρόμο θα διάλεγε… Αυτό είναι το μήνυμα το οποίο η ΟΠΑΠ Κύπρου μεταφέρει, τόσο με την υπέροχη δημιουργική ταινία που προβάλλεται από τα Μέσα Ενημέρωσης, όσο και με τον επίσημο απολογισμό της κοινωνικής δράσης της για το 2016. Απολογισμός που παρουσιάστηκε σε μια ποιοτική εκδήλωση στο Ολυμπιακό Μέγαρο, την Πέμπτη 18 Μαϊου, 2017 στην παρουσία της συζύγου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κας Αντρης Αναστασιάδη και του Διευθύνοντα Συμβούλου του Ομίλου ΟΠΑΠ, Ντάμιεν Κόουπ.

«Είναι δρόμος ευθύνης», όπως είπε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης στον εισαγωγικό χαιρετισμό του. «Ενας δρόμος που εδώ και σχεδόν 48 χρόνια καλύπτει τις ουσιαστικές παραμέτρους της κυπριακής κοινωνίας στην υγεία, την παιδεία, τον πολιτισμό, το περιβάλλον και τον αθλητισμό».

Η ταχύτητα σκοτώνει
ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης
ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης

Την ικανοποίησή του για τον τρόπο με τον οποίο η ΟΠΑΠ Κύπρου αξιολόγησε, ιεράρχησε και εκδήλωσε την κοινωνική της δράση και για το 2016, εξέφρασε ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου ΟΠΑΠ, Σπύρος Φωκάς, διαβάζοντας τον χαιρετισμό του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου ΟΠΑΠ Damian Cope.  «Προτεραιότητά μας είναι η ευημερία του κυπριακού λαού και σε αγαστή συνεργασία με την πολιτεία θα εξακολουθήσουμε να στηρίζουμε σχεδιασμούς και προγράμματα προς όφελος της κοινωνίας, εδώ και στη Ελλάδα» διαβεβαίωσε ο κύριος Φωκάς.

Αντιπρόεδρος του Ομίλου ΟΠΑΠ, Σπύρος Φωκάς
Αντιπρόεδρος του Ομίλου ΟΠΑΠ, Σπύρος Φωκάς

Στο χαιρετισμό του, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού  Κώστας Καδής, τόνισε ότι «η συνεπής κοινωνική δράση της  ΟΠΑΠ Κύπρου είναι υποστηρικτική των σχεδιασμών του κράτους και δίνει ανάσα σε πολλούς τομείς και ομάδες ανθρώπων της κοινωνίας μας». Μεταφέροντας τις ευχαριστίες της πολιτείας, ο κ. Καδής εξέφρασε την προσδοκία ότι η ΟΠΑΠ Κύπρου θα εξακολουθήσει να στηρίζει απλόχερα τον τόπο.

Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού  Κώστας Καδής
Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Καδής

Οι δράσεις της κοινωνικής προσφοράς της ΟΠΑΠ Κύπρου παρουσιάστηκαν μέσα από την προβολή σύντομης ταινίας, ενώ η καλλιτεχνική παρουσία του Πολιτιστικού Ομίλου «Διάσταση» καθώς και του Πολιτιστικού Χορευτικού Ομίλου «Διόνυσος» Λεμεσού, έδωσε μια άλλη διάσταση στην εκδήλωση. Ποιοτική διάσταση, που ερμηνεύει και τη φιλοσοφία της ΟΠΑΠ Κύπρου. Η μουσική παρέμβαση του Βάσου Αργυρίδη, οι ερμηνείες των Στέφανου Γεωργιάδη, Δάφνης Μπουγιάση, Ελένης Οκίφ και της χορωδίας, καθώς και τα χορευτικά από την Εύα Μέσση και τις ομάδες χορού Διάστασης και Διόνυσου, ξεσήκωσαν τους παρευρισκομένους και προκάλεσαν το παρατεταμένο χειροκρότημά τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αθλητικοί και πολιτιστικοί φορείς, καθώς και εκπρόσωποι φιλανθρωπικών συνδέσμων.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ