24.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Ομόνοια – Παφιακός την Πέμπτη για το β’ τελικό πλέι-οφς πρωταθλήματος πετόσφαιρας

Την  Πέμπτη 30 Μαρτίου, στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» Ομόνοια και Παφιακός θα αγωνιστούν, στις 20:00, στο δεύτερο τελικό στη φάση των πλέι-οφς του πρωταθλήματος Α` κατηγορίας ανδρών στην πετόσφαιρα. Oι «πράσινοι» μετά το σπάσιμο έδρας στην Πάφο την Παρασκευή προηγούνται στις νίκες με 2-1.



Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, η εξέλιξη του αγώνα στο «Αφροδίτη» με την Ομόνοια να επιστρέφει από το 0-2 και να κερδίζει τελικά με 3-2 αναπτέρωσε την ψυχολογία των «πρασίνων» που με άλλη μια νίκη θα καταστούν το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο. Στην ουσία θα ψάχνουν μια νίκη σε τρεις αγώνες. Ο κόουτς Σάββας Σάββα φάνηκε για άλλη μια φορά ότι έχει πολλές επιλογές και οι «τριφυλλοφόροι» ευελπιστούν στη βοήθεια του κόσμου.

Ο κυπελλούχος Παφιακός έχοντας την απουσία του τραυματία κεντρικού Απσιώτη  πάει στη Λευκωσία για να κυνηγήσει το διπλό, την ισοφάριση και το πλεονέκτημα έδρας. Ο Μίλαν Γκρέσιτς θα χρησιμοποιήσει ξανά στη θέση του κεντρικού τον Βαλεντίνο Ανδρέου με εναλλακτική λύση τον Νικόλα Κωνσταντινίδη και ως διαγώνιο τον Κωνσταντίνο Ευσταθίου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τον τελικό θα διαιτητεύσουν οι Ανδρέας Κωνσταντινίδης και Χρίστος Μαϊφόσιης με επόπτες τους Σ. Φλουρή και Δ. Κουκούνη. Σημειωτές ορίστηκαν οι Ι. Τοφής και Α. Παντελίδης. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Παντελής Τοφής.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ