29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΝΤΡΟΠΗ: “Τα €10 να τα φάτε στον Καρκίνο” τους είπε στις Ά Βοήθειες και έφυγε

Ένα απίστευτο αλλά κυρίως απαράδεκτο περιστατικό διαδραματίστηκε χθες στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress.com, γεγονός που ενόχλησε απίστευτα το προσωπικό που ήταν σε υπηρεσία με αποτέλεσμα να καταγραφεί ως παράπονο στην Αστυνομία που βρίσκεται έξω απο το ΤΑΕΠ.


Συγκεκριμένα γυναίκα απο την Πάφο η οποία επισκέφθηκε τις Πρώτες Βοήθειες ζητούσε επίμονα τη χορήγηση συγκεκριμένου φαρμάκου, μικροθρεπτικού συστατικού, χρόνιας πάθησης το οποίο όμως οι θεράποντες ιατροί δεν έκριναν ως άμεσα αναγκαίο να της χορηγηθεί δίνοντας προτεραιότητα σε άλλα σοβαρότερα περιστατικά.

Λόγω λοιπόν των άλλων περιστατικών που εκείνη την ώρα βρίσκονταν υπό εξέταση στην ασθενή ζητήθηκε να κάνει υπομονή και να μη διαματύρεται. Όπως αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο PafosPress.com η ασθενής είχε μάλιστα επιθυμία να μην εξεταστεί απο γιατρό συγκεκριμένης εθνικότητας κάτι που επίσης προκάλεσε άσχημη και αρνητική εικόνα για την ίδια.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το κερασάκι στην τούρτα βέβαια ήρθε όταν η διαμαρτυρόμενη ασθενής θα έφευγε απο το Νοσοκομείο και απευθυνόμενη στο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό των Πρώτων Βοηθειών δεν δίστασε να τους πει το εξής αποστομωτικό: “Όποιος φάει τα €10 (το κόστος εγγραφης) να πάθει καρκίνο”. 

Λόγω της πιο πάνω συμπεριφοράς το περιστατικό αναφέρθηκε γραπτώς στην Αστυνομία ενώ λίγο έλειψε να υπάρξει και σχετική καταγγελία της συγκεκριμένης ασθενούς.

Δεν είναι λίγες οι φορές, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, που οι εργαζόμενοι στο ΓΝΠ έρχονται αντιμέτωποι με τέτοια περιστατικά και απρεπείς συμπεριφορές απο ασθενείς.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ