16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ: 28χρονος “έσβησε” στην άσφαλτο- Δεν έφερε δυστυχώς ζώνη ασφαλείας

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε γύρω στις πέντε τα ξημερώματα ο 28χρονος Λεονάρδο Πέρεζ Χιλ , ο οποίος εκτινάχθηκε από το όχημα που οδηγούσε όταν έχασε τον έλεγχο του,  στον κύριο δρόμο Κολοσσίου – Ερήμης. Αν ο νεαρός έφερε ζώνη ασφαλείας τώρα θα ήταν μαζί μας, δηλώνει εμφαντικά ο αξιωματικός δυστυχήματος της Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιος Καφάς.

Ο 28χρονος, που είχε καταγωγή από Κούβα αλλά ήταν Κύπριος υπήκοος και πατέρας ενός κοριτσιού τριών ετών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όπως είπε ο κ.Καφάς, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του “με αποτέλεσμα αυτό να παρεκκλίνει της πορείας του προς τα δεξιά, να προσκρούσει σε όχθο και στη συνέχεια να ακινητοποιηθεί στο δρόμο”.

“Φαίνεται ότι η ταχύτητα του οχήματος ήταν ελαφρώς αυξημένη αλλά δυστυχώς ο οδηγός δεν έφερε ζώνη ασφαλείας με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί έξω από το όχημα του και να χάσει τη ζωή του”, υπέδειξε ο αξιωματικός δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, ενώ την ίδια ώρα τόνισε πως “με βεβαιότητα μπορώ να πω ότι αν ο οδηγός έφερε ζώνη ασφαλείας, αυτή τη στιγμή θα ήταν μαζί μας και δεν θα γίνονταν αυτές οι εξετάσεις, αλλά οι εξετάσεις ενός απλού τροχαίου δυστυχήματος”.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Κανένα γεγονός, συνέχισε, από τα όσα παρατηρήθηκαν στη σκηνή του δυστυχήματος δεν δικαιολογεί το θάνατο του θύματος “γι αυτό λέω με βεβαιότητα και χωρίς καμία πιθανότητα λάθους ότι η χρήση ζώνης ασφαλείας σώζει ζωές”.

Ο κ.Καφάς είπε ακόμη πως, το κατά πόσο ο οδηγός ήταν ή όχι υπό την επήρεια αλκοόλης, αυτό θα διαπιστωθεί από τα αποτελέσματα της νεκροτομής που θα γίνει επί της σορού του.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ