28.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κόλαση στην Αγία Νάπα: Κάποιοι μιλούν για πέντε νεκρούς- Συγκεχυμένες οι πληροφορίες-

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες που μεταδίδονται απο διάφορα ΜΜΕ για το μακελείο στην Αγία Νάπα γεγονός ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες μεταδίδεται που νεκρός είναι και ο δεύτερος δράστης της στυγερής δολοφονίας κάτι που ωστόσο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Πάντως σύμφωνα με την Αστυνομία το φονικό, το φονικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε μπαρ, στην Αγία Νάπα γύρω στις 10.30, ενώ γνωστός επιχειρηματίας βρισκόταν με τους φρουρούς του σε εξωτερικό χώρο μπαρ της Αγίας Νάπας, άγνωστος άνδρας προσέγγισε το χώρο, ανέσυρε όπλο και πυροβόλησε με αποτέλεσμα να σκοτωθεί επιτόπου ο επιχειρηματίας, ενώ σε ανταλλαγή πυροβολισμών που ακολούθησε σκοτώθηκε και ο δράστης, ο οποίος φορούσε κουκούλα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ<<< ΠΑΦΟΣ: Ανατροπή φορτηγού που κόβει την ανάσα (Φωτογραφίες)

Πάφος: Πωλήθηκε το πρώτο ακίνητο σε πλειστηριασμό- Διαβάστε ποιος έκανε την καλύτερη προσφορά

Ηρόδοτος Κυριάκου (διαχειριστής περιπτέρου ΣΟΔΑΠ): “Ο Δήμαρχος Πάφου κινείται εκτός νομιμότητας και ηθικής”

Νεκρή έπεσε και μία γυναίκα, αγνώστων στοιχείων, η οποία περνούσε την ώρα του φονικού από τη σκηνή.

‘Ενας αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν μαζί με τον επιχειρηματία, έπεσε επίσης νεκρός, ενώ υπάρχουν και δύο σοβαρά τραυματίες, ένας εκ των οποίων επίσης αστυνομικός.

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ενώ η σκηνή αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες άρχισαν έρευνες.

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ