28.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Νέα, φρέσκια εικόνα από τις Υπεραγορές Παπαντωνίου

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η νέα επικοινωνιακή καμπάνια των Υπεραγορών Παπαντωνίου με τον τίτλο «Τόσο Απλά. Τόσο Καλά» σε όλα τα μέσα, με τηλεοπτικά σποτ, ραδιοφωνικά, καταχωρήσεις, outdoor και digital.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Με φρέσκια εικόνα και λόγο, η καμπάνια επικοινωνεί τις διαχρονικές αξίες της, οι οποίες εδώ και χρόνια, είναι ταυτόσημες με τις Υπεραγορές Παπαντωνίου στην αντίληψη του καταναλωτή. Η εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής και η συνέπεια δεκαετιών, αποτελούν την πρώτη ύλη της διαχρονικής υπόσχεσης προς τον καταναλωτή, ενισχύοντας τους δυνατούς δεσμούς μαζί του.

Οι υψηλές αξίες της εταιρείας και ο σεβασμός της προς τους καταναλωτές άλλωστε, αποδεικνύεται από το γεγονός πως οι Υπεραγορές Παπαντωνίου είναι η πρώτη αλυσίδα υπεραγορών στην Κύπρο που πιστοποιήθηκε με τα διεθνή πρότυπα ISO 9001 και ISO 22000 καθώς είναι πλήρως συμμορφωμένες με όλους τους Κυπριακούς και Ευρωπαϊκούς νόμους και κανονισμούς που αφορούν την ποιότητα και υγιεινή τροφίμων.

Η αλυσίδα υπεραγορών Παπαντωνίου, αποκτά πλέον μία σύγχρονη εικόνα υψηλής αισθητικής αντάξια της εποχής, της ξεχωριστής ποιότητας, του υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης και κυρίως, της προσωπικής σχέσης της εταιρείας με το κοινό.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ