21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Νέα επαναστατική άφιξη στα KFC Πάφου- Παρουσίαση του KFC Grilled Chicken (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

KFC GRILLED CHICKEN, SAME TASTE …GRILL THRILL!

Τα KFC ανακοινώνουν την άφιξη μιας νέας δημιουργίας!

Από την 8η Ιουνίου τα KFC Πάφου προσφέρουν τη δυνατότητα σε όλους να γευτούν το KFC Grilled Chicken ξεκινώντας από την Πάφο. Μια αναδυόμενη και πολλά υποσχόμενη αγορά που δικαίως το όνομα της ήταν για ολόκληρο το 2017 στα χείλη όλων των Ευρωπαίων αφού υπήρξε πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Το KFC δημιούργησε τη δική του ιστορία, αυτή της αυθεντικής και πρωτότυπης συνταγής για τους λάτρεις του κοτόπουλου και εξακολουθεί να βρίσκεται πιστά στην πρωτοπορία για πάρα πολλά χρόνια. Η νέα αυτή γευστική πρόταση των KFC δεν είναι άλλη από την αυθεντική συνταγή του Colonel Sanders, δημιουργού της γνωστής αλυσίδας εστιατορίων. Η συνταγή με τα 11 μυστικά συστατικά αρωματίζει τα ζουμερά κομμάτια φρεσκομαγειρεμένου κοτόπουλου που καταλήγουν να σιγοψήνονται αυτή τη φορά στις σχάρες των KFC.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το Grilled Chicken των KFC αναμφισβήτητα αποτελεί μια πιο ανάλαφρη επιλογή για τους λάτρεις του κοτόπουλου, οι οποίοι όμως δεν συμβιβάζονται όσον αφορά τη γευστική απόλαυση. Στόχος του KFC Grilled Chicken είναι να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους με την έντονη προσωπικότητα του αλλά και την ιδιότητα του να παραμένει ζουμερό και λαχταριστό. Το KFC Grilled Chicken είναι μια φανταστική, ελαφριά και χορταστική επιλογή για την εποχή!

Αν βρεθείτε στην Πάφο αυτό το καλοκαίρι αξίζει να δοκιμάσετε πρώτοι τη φανταστική αυτή συνταγή που είναι διαθέσιμη μόνο στα καταστήματα των KFC Πάφου, συγκεκριμένα στην Λεωφόρο Αθηνών, στους Τάφους των Βασιλέων και στο Kings Avenue Mall.

Σχετικά με το KFC

Τα εστιατόρια KFC ανήκουν στην εν λόγω παγκόσμια αλυσίδα εστιατορίων που λειτουργεί σε περισσότερες από 130 χώρες. Το θρυλικό κοτόπουλο KFC παρασκευάζεται με βάση τη μυστική συνταγή του συνταγματάρχη Colonel Sanders σε 21.000 εστιατόρια παγκοσμίως. Η συνταγή που περιλαμβάνει 11 βότανα και μπαχαρικά είναι μυστική.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ομάδα Marketing του KFC!

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ