21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Νέα ανακοίνωση Εκλογικού Επιτελείου υποψηφίου Δημάρχου Γεροσκήπου Ανδρέα Σιήκκη

Νέα ανακοίνωση Εκλογικού Επιτελείου υποψηφίου Δημάρχου Γεροσκήπου Ανδρέα Σιήκκη

 Εις απάντησιν των υπεκφυγών του επιτελείου Μιχάλη Παυλίδη ημερ. 22/11/2016

Από την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας τόσον ο ίδιος ο υποψήφιος Δήμαρχος Γεροσκήπου Ανδρέας Σιήκκης όσο και το επιτελείο του μπήκαμε σε μια διαδικασία να αποκαλύψουμε στους δημότες Γεροσκήπου την πραγματική εικόνα της θητείας του απερχόμενου Δημάρχου. Όλα αυτά τα πέντε χρόνια, συγκεντρώναμε στοιχεία και πληροφορίες που απείχαν πάρα πολύ από τον «όμορφο και αγγελικά πλασμένο» Δήμο, τον οποίο δημιούργησε έντεχνα ο κ. Παυλίδης με τη βοήθεια μερίδας των ΜΜΕ, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των παρατρεχάμενων «παπαγάλων» του.

Η ταχύτητα σκοτώνει

 

Το επιτελείο του απερχόμενου Δημάρχου και ο ίδιος προσωπικά φαίνεται ότι επιλέγουν σε ποιες από τις ανακοινώσεις μας θα απαντήσουν. «Ρίχνουν»  το «υψηλό» τους επίπεδο, από το οποίο, όπως ισχυρίζονται, διακατέχονται, και επιλέγουν εκείνα τα θέματα, που, νομίζουν, ότι μπορούν να δώσουν κάποιες δικαιολογίες για να θολώσουν τα νερά.

 

Μπροστά σε όλα αυτά τα θέματα που κρατούνταν επιμελώς στο σκοτάδι και φέραμε εμείς στο φως, το επιτελείο του κ. Παυλίδη υπεκφεύγει και δεν απαντά επί της ουσίας. Απλά, μέσα στον πανικό του υποψηφίου του να δώσει μια απάντηση «για να διασκεδάσει (όσο γίνεται) τις εντυπώσεις», δίδει στη δημοσιότητα κάποιες εξηγήσεις οι οποίες όχι μόνο δεν πείθουν, αλλά προσβάλουν και τη νοημοσύνη των δημοτών. Έτσι έγινε και στην πρόσφατη μας ανακοίνωση, με την οποία αποκαλύπταμε τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκε ο απερχόμενος Δήμαρχος για διάφορα, μικρά εκ πρώτης όψεως, αλλά σημαντικά ζητήματα, που αναδεικνύουν τουλάχιστον μια παλαιοκομματική νοοτροπία που δεν ταιριάζει σ’ έναν σύγχρονο, όπως θέλει ο ίδιος να εμφανίζεται, Δήμαρχο.

 

Γι’ αυτό επανερχόμαστε, και ελπίζουμε, το «υψηλό» επίπεδο του επιτελείου του κ. Παυλίδη, να του επιτρέψει να ανταποκριθεί με επάρκεια στην επόμενη του ανακοίνωση.

 

1)      Το επιτελείο του κ. Παυλίδη, αν δε θυμάται, θα πρέπει να ρωτήσει τον υποψήφιο που υποστηρίζει αν αυτός δεσμεύτηκε προεκλογικά, μέσω βαρύγδουπης δημοσιογραφικής διάσκεψης, ότι θα προχωρούσε στη συγκρότηση φορέα για την «Απασχόληση και την Αλληλεγγύη στη Γεροσκήπου» και ότι θα κατέθετε μηνιαία στο ταμείο του Φορέα το 10% του μισθού του ως Δημάρχου, καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του. Εμείς γι’ αυτό επικρίναμε τον κ. Παυλίδη. «Πού κολλά» το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο οποίο συνεισφέρουν όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου;

2)      Το επιτελείο του κ. Παυλίδη παρουσιάζει τον απερχόμενο ως ένα Δήμαρχο «άλλου τύπου», αέρινο, που βρίσκεται παντού. Μακάρι να ήταν έτσι. Δυστυχώς, ο κ. Παυλίδης δεν ήταν «παρών» όταν τον χρειαζόταν ο Δήμος. Για την ακρίβεια, «έσκαβε το λάκκο» του Δήμου Γεροσκήπου, υποστηρίζοντας τη διάλυση του στα όργανα της Ένωσης Δήμων. Εννοείται ότι γνωρίζει και «το παρδαλό κατσίκι» στη Γεροσκήπου για το πόσο «εργατικός» και «φιλόπονος» είναι ο Δήμαρχος Μ. Παυλίδης. Για τα δε ταξιδάκια στο εξωτερικό, ο απερχόμενος έκοβε πρώτος το αεροπορικό εισιτήριο, χωρίς κατ’ ανάγκην να επιβάλλεται η παρουσία του.

3)      Το επιτελείο του απαντά αόριστα και γενικά στην κατηγορία μας ότι ο κ. Παυλίδης αποζημιώνεται επιπρόσθετα για όλα τα έξοδα που διενεργεί και σχετίζονται με τον άλφα ή βήτα τρόπο με τον Δήμο. Γι’ αυτό, προκαλούμε τον απερχόμενο Δήμαρχο, εφόσον δεν έχει τίποτα να φοβηθεί, να δώσει στη δημοσιότητα πλήρη και λεπτομερή κατάλογο των σχετικών αποζημιώσεων που έλαβε, από την ημέρα που ανέλαβε τον Δήμο. Ταυτόχρονα, τον προκαλούμε, αν έχει τα «κότσια», να στείλει τον κατάλογο αυτό στον Γενικό Ελεγκτή για να αποφανθεί αν όλες οι πληρωμές γίνονταν σύμφωνα με τις πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας.

4)      Το επιτελείο του απερχόμενου Δημάρχου θα πρέπει να μας απαντήσει πότε συγκροτήθηκε το συνεργείο «αποκατάστασης μικροπροβλημάτων». Και επειδή δε θα το κάνει, ενημερώνουμε τον κόσμο ότι αυτό έγινε τον Μάιο του 2016. Εάν αυτό έγινε για σκοπούς ψηφοθηρίας, το αφήνουμε στην κρίση των δημοτών.

5)      Το επιτελείο του κ. Παυλίδη, ας αφήσει τις υπεκφυγές και να μας εξηγήσει που οφείλεται αυτή η «ξαφνική» αύξηση των «εισφορών» που δίνει ο εκλεκτός του τους τελευταίους μήνες. Ας δώσει στη δημοσιότητα το μηνιαίο ποσό των εισφορών καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του και οι δημότες, να είστε βέβαιοι, θα βγάλουν αβίαστα τα συμπεράσματα τους.

6)      Το επιτελείο του κ. Παυλίδη έδωσε μιαν απάντηση «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε», για το θέμα της χρήσης υπηρεσιακού αυτοκινήτου από τον Δήμαρχο σε μη εργάσιμες ώρες, ακόμα και για την προεκλογική του εκστρατεία. Ο κ. Παυλίδης, βάσει του νόμου, δεν είναι δικαιούχους υπηρεσιακού αυτοκινήτου, πόσο μάλλον να το χρησιμοποιεί για να «γυρίζει» τα σπίτια. Ας απευθυνθεί στον Γενικό Ελεγκτή και πάλι για να του το βεβαιώσει.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Σιήκκης έχει κυκλοφορήσει ήδη το πρόγραμμα του, που περιλαμβάνει δέκα προτεραιότητες για την ανάπτυξη και την ευημερία του Δήμου. Επέλεξε να είναι ρεαλιστής και ειλικρινής απέναντι στους δημότες, δεν τους «έταξε λαγούς και πετραχήλια» ούτε «Νέα Εποχή»! Αντίθετα, ο απερχόμενος Δήμαρχος ακόμα δεν έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα του. Μάλλον θα ισχύει αυτό του 2011, αφού δεν άρχισε ποτέ την υλοποίηση του! Εκτός και αν ετοιμάζει ξανά ένα νέο, εξελιγμένο και «φανταχτερό» πρόγραμμα υποκλοπής της ψήφου των δημοτών!

Το επιτελείο του απερχόμενου Δημάρχου Μιχάλη Παυλίδη θα πρέπει να σταματήσει τις γενικότητες, τις φλυαρίες και το «υψηλό» επίπεδο που κρατά στην προεκλογική εκστρατεία. Ας δώσει πειστικές απαντήσεις σε όσα του καταλογίζουμε. Ας δώσει στη δημοσιότητα αυτά για τα οποία τον προκαλέσαμε. Ας απευθυνθεί στον Γενικό Ελεγκτή. «Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται». Δεν είναι έτσι, κ. Παυλίδη;

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ