23.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΜΥΣΤΗΡΙΟ; Τι είναι αυτή η περίεργη σκιά στα ανοικτά της Πάφου που μοιάζει με πλωτό εργοστάσιο;

Αρχικά όταν λάβαμε την πρώτη φωτογραφία στο email του PafosPress (φώτο 1) δεν δώσαμε και τόση σημασία αφού δεν μπορούσαμε καλά καλά να διακρίνουμε περί τίνος ακριβώς πρόκειται και φυσικά που βρίσκεται. Αν αξίζει τον κόπο δηλαδή να το ψάξουμε και λίγο, να ανατρέξουμε στο αρχείο ναυτικής πορείας των πλοίων στην περιοχή της Πάφου μέσω του Marina Traffic κ.ο.κ.


Ο Αντρέας Χριστοδούλου απο την Πάφο όμως που μας έστειλε την αρχική φωτογραφία τον οποίο και ευχαριστούμε, επανήλθε με νέες φωτογραφίες (φώτο 2,3) διερωτούμενος γιατί δεν το έχουμε ακόμη δημοσιεύσει. Ομολογουμένως οι νέες φωτογραφίες είναι πιο διευκρινιστικές αλλά ταυτόχρονα και πιο αινιγματικές.

Τι είναι άραγε αυτό το πλοίο στα ανοικτά της Πάφου που μοιάζει με πλωτό εργοστάσιο;

Ψάχνοντας το βρήκαμε κάποια πλοία όπως το EPHESUS (φωτογραφίες 4,5,6,7) με σημαία των νησιών Μάρσαλ το οποίο φορτωμένο με εμπορευματοκιβώτιο ίσως να είχε αυτή την μορφή που βλέπεται στις φωτογραφίες του Ανδρέα(1,2,3).

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το EPHESUS είναι και το μόνο που μπορέσαμε να εντοπίσουμε στο Marina Traffic (φώτο 8) να περνάει ανοικτά της Πάφου τις τελευταίες ημέρες.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (Αν λύσετε το μυστήριο ή γωρίζεται πληροφορίες παρακαλούμε σχολιάστε)

Φωτογραφία 1, Ανδρέας Χριστοδούλου
Φωτογραφία 2, Ανδρέας Χριστοδούλου
Φωτογραφία 3, Ανδρέας Χριστοδούλου
EPHESUS
Φωτογραφία 4
EPHESUS (3)
Φωτογραφία 5
EPHESUS (2)
Φωτογραφία 6

 

EPHESUS (1)
Φωτογραφία 7
pafos ploio
Φωτογραφία 8, απο TRAFFIC MARINE

Πηγή: PafosPress.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ