20.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Μπαλάκι του Πινγκ Πονγκ η Μαρίνα Πάφου – Τι έγινε χθες στη συνεδρίαση της Δ.Ε. Μαρίνων;

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε χθες η συνεδρίαση της Διαχειριστικής Επιτροπής Μαρίνων η οποία ασχολήθηκε με το μέλλον της Μαρίνας της Πάφου.

Όπως γράψαμε τις προάλες στη χθεσινή συνεδρίαση θα αποφασιζόταν το μέλλον του σημαντικού αυτού έργου υποδομής για την Πάφο.

Ωστόσο όπως είναι σε θέση το PafosPress.com να γνωρίζει από τη συνεδρίαση της διαχειριστικής επιτροπής Μαρίνων δεν βγήκε άσπρος καπνός αφού η τύχη του έργου παραπέμφθηκε στο Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας Κώστα Κληρίδη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το αποτέλεσμα της χθεσινής συνεδρίασης παραθέτει ουσιαστικά στον κ. Κληρίδη την ευθύνη να αποφασίσει κατά πόσον τα προσκομιθέντα στοιχεία ικανοποιούν τους όρους του συμβολαίου.

Με βάση τη διαδικασία η γνωμάτευση του κ. Κληρίδη θα σταλεί στη Διαχειριστική Επιτροπή Μαρίνων για να πάρει την τελική απόφαση.

Κληθείς να σχολιάσει τη νέα καθυστέρηση που παρατηρείται ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης κάλεσε τη Διαχειριστική Επιτροπή Μαρίνων να μη χρονοτριβεί άλλο γιατί η όλη κατάσταση αποβαίνει ζημιογόνα για την ανάπτυξη και την οικονομία της Πάφου.

Πρέπει επιτέλους να αποφασίσουν και να μην μένει μετέωρο αυτό το θέμα το οποίο έκλεισε ήδη μια δεκαετία συζητήσεων συμπλήρωσε ο κ. Δημητριάδης.

Από την πλευρά του ο Κοινοτάρχης Κισσόνεργας Γιώργος Στυλιανού σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις για το θέμα στο PafosPress.com ανέφερε ότι δυστυχώς επαληθεύονται οι φόβοι μας για σκοπιμότητες. Η όλη κατάσταση μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και δεν πρόκειται να αφήσουμε το όλο θέμα να παραπεμφθεί στις ελληνικές καλένδες.

Πρέπει κατέληξε ο κ. Στυλιανού η Διαχειριστική Επιτροπή Μαρίνων να δείξει την τόλμη και να κάνει σωστά τη δουλειά της.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ