19.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ: Στο τελικό στάδιο η διερεύνηση για τα συνταγογραφημένα φαρμάκα

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η υπόθεση της παράνομης κατοχής και διάθεσης συνταγογραφημένων φαρμάκων και με τη συμπλήρωσή της θα καταχωρηθεί στο δικαστήριο για ποινική δίωξη και των τριών υπόπτων, σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Ιωάννου.


Ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως σήμερα  γύρω στις 14:30 το μεσημέρι συνελήφθη ο 69χρονος ιατρός, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με την υπόθεση προμήθειας σκευασμάτων ναρκωτικών χωρίς ιατρική συνταγή.

Ο 69χρονος ιατρός, ανέφερε ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου,  αντιμετωπίζει κατηγορίες της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, πλαστογραφίας κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, παράνομης διάθεσης συνταγογραφημένων φαρμάκων είτε δισκίων οξυκοδύνης  χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και χωρίς την άδεια του Υπουργού Υγείας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τα αδικήματα αυτά φέρεται να διαπράχθηκαν σε άγνωστη ημερομηνία μέχρι σήμερα στην Πάφο.

Ο φαρμακοποιός, ο οποίος κατηγορείται για την ίδια υπόθεση, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και  της παράνομης προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου τάξης Α.

Ο 27χρονος, που είναι ο τρίτος κατηγορούμενος στη συγκεκριμένη υπόθεση, αντιμετωπίζει κατηγορίες της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξη Α, παράνομης χρήσης ελεγχόμενου φαρμάκου τάξης Α.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ