20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Με κρύο και συννεφιά θα γιορτάσουμε την Τσικνοπέμπτη

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και το απόγευµα τοπικά στα δυτικά µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, και τοπικά στα δυτικά το απόγευµα, µέχρι
ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα παρατηρείται παγετός.
Απόψε παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ανατολικά και βόρεια, και χιόνι ή χιονόνερο στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 2 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα βόρεια και ανατολικά παράλια γύρω στους 5 στα υπόλοιπα παράλια και στους µείον 5 στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, τα ηµιορεινά αλλά και σε κάποιες υπήνεµες πεδινές περιοχές θα σχηµατιστεί παγετός. Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατα διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικά βροχές, αρχικά κυρίως ανατολικά και βόρεια, ενώ αργότερα πιθανό να επηρεαστούν και άλλες περιοχές. Στα ορεινά θα πέσουν λίγα χιόνια.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το Σαββάτο παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν λίγες ελαφρές βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Πέµπτη και σταδιακά αισθητή άνοδο από την Παρασκευή.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ