19.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Μεγαλώνει κι’ άλλο η THANOS HOTEL με την απόκτηση του ξενοδοχείου ALOE

Τα Thanos Hotels and Resorts, ένας από τους κορυφαίους ξενοδοχειακούς ομίλους της Μεσογείου, αποτελούμενος από το εμβληματικό Anassa, το αέρινο Almyra και το κλασικό Annabelle ανακοινώνουν την απόκτηση  του ξενοδοχείου Aloe στην Πάφο, επεκτείνοντας έτσι το χαρτοφυλάκιο των ιδιόκτητων ξενοδοχείων τους.

Το Aloe βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία στην καρδιά της Πάφου, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, πολύ κοντά και σε απόσταση περιπάτου από τα δημοφιλή και αγαπημένα  Almyra και Annabelle. Περιλαμβάνει 272 δωμάτια , 2 εστιατόρια και 3 πισίνες κάτι που σημαίνει πως το δυναμικό των Thanos Hotels and Resorts ανέρχεται πλέον σε 840 δωμάτια σε όλη την Κύπρο και απασχολεί σχεδόν 1000 εργαζόμενους.

Το όραμα του ομίλου για το Aloe, είναι να επανασυστηθεί και να επαναλειτουργήσει, προσφέροντας μία ακόμα μοναδική πρόταση στο Μεσογειακό τουρισμό . Διαφοροποιώντας τις παροχές και τα οφέλη του για τους επισκέπτες και δίνοντας μια καινούρια προοπτική στον ξενοδοχειακό κλάδο, προσδοκά να κατακτήσει νέες αγορές. Το τέταρτο λοιπόν ‘’μέλος ‘’ των Thanos Hotels and Resorts θα είναι έτοιμο να μας υποδεχτεί με το νέο του πρόσωπο την άνοιξη του 2019, κατόπιν μιας μεγάλης ανακαίνισης που θα πραγματοποιηθεί τον χειμώνα του ‘18. Μέχρι τότε θα συνεχίσει κανονικά ως έχει τη λειτουργία του.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Λίγα λόγια για τα THANOS HOTELS AND RESORTS

Ο όμιλος των Thanos Hotels and Resorts ιδρύθηκε πριν 40 χρόνια από τον Αλέκο Μιχαηλίδη. Αποτελεί τη ναυαρχίδα του τουριστικού στόλου της Κύπρου, με τρία υπερπολυτελή, ξεχωριστά και πολύ αγαπημένα ξενοδοχεία. Το εμβληματικό Anassa, το αέρινο Almyra και το κλασικό Annabelle. Η εταιρεία με βασικούς της άξονες την καινοτομία, την αξιοπιστία και την υγιή επιχειρηματικότητα διοικείται σήμερα από τον Θάνο Μιχαηλίδη, την Άννα Μιχαηλίδη και την Νατάσα Μιχαηλίδη, συνεχίζοντας μια παράδοση εξόχως επιτυχημένης πορείας και καθιστώντας τα Thanos Hotels and Resorts στο παρόν, τουριστικά σημεία αναφοράς για όλη τη Μεσόγειο. Με τα γερά θεμέλια ενός λαμπρού παρελθόντος και τα εξαιρετικά τωρινά της επιτεύγματα η εταιρεία σχεδιάζει ένα κυρίαρχο μέλλον.

 Για εικόνες υψηλής ευκρίνειας: https://we.tl/jyKLPdR7Fq

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την Ξένια Κυριάκου, τμήμα πωλήσεων στο 26 888 705 ή [email protected] ή με την Σύμβουλο της Thanos Hotels and Resorts, Νατάσα Μιχαηλίδη στο 26 888 767 ή  [email protected]

 www.thanoshotels.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ