17.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΜΑΥΡΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Tρεις νεαροί νεκροί σε τροχαίο

Μαύρο ξημερώματα στη Λεμεσό μετά από τροχαίο που συνέβη γύρω στις 5.00 τα ξημερώματα, στα Πολεμιδια συνέπεια του οποίου έχασαν τη ζωή τους τρεις νεαροί συμπολίτες μας.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία κάτω από συνθήκες που διερευνώνται δύο διπλοκάμπινα οχήματα συγκρούστηκαν στη συμβολή φώτων τροχαίας στα Πάνω Πολεμίδια, πλησίον του σωματείου “Ζήδρος”.
Και οι τρεις νεαροί που έχασαν τη ζωή τους επέβαιναν παλαιού διπλοκαμπινου οχήματος.
Πρόκειται για τους Ανδρέα Γιασεμή 32 ετών που ήταν ο οδηγός, Δημήτρης Σάββα επίσης 32 ετών, συνοδηγός και Παναγιώτης Στεφάνου, 23 ετών. Ο Γιασεμή και ο Στεφάνου ήταν ξαδέλφια ενώ ο Σάββα ήταν φίλος τους.
Στο δεύτερο όχημα επέβαιναν δυο πρόσωπα που τραυματίστηκαν ελαφρά.
Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος παραλήφθηκε σύμφωνα με μαρτυρίες από ασθενοφόρο όχημα, όχι όμως του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού ενώ ο συνοδηγός του διακομίστηκε με ιδιωτικό όχημα στο Νοσοκομείο της πόλης.
Για τον απεγκλωβισμό των τριών προσώπων που εχασαν τη ζωή τους χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
Σε δηλώσεις του ο αξιωματικός δυστυχημάτων της τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιος Καφάς ανέφερε πως από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ότι ένα εκ των δύο οχημάτων παραβίασε τον κόκκινο φωτεινό σηματοδότη και είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα.
Πηγή: sigmalive.com
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ