24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Μας περιμένει άλλη μια κρυα νύχτα – Στους 0 βαθμούς στα ορεινά

Το απόγευµα αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν λίγες ελαφρές βροχές κυρίως στα δυτικά ή και ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.
Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη ελαφρά βροχή κυρίως στα νοτιοδυτικά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 4 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 6 στα παράλια και στους µηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και ηµιορεινά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.
Αύριο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ από το απόγευµα και µετά θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις οι οποίες αργά το βράδυ δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή.
Την Τρίτη παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και πολύ πιθανό µεµονωµένη καταιγίδα.
Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ σταδιακά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα. Η θερµοκρασία την ∆ευτέρα και την Τρίτη δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή ενώ την Τετάρτη θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ