16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Μας κάνει το χατίρι ο καιρός – Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ωστόσο μας κάνει το χατίρι ο καιρός για σήμερα, Κυριακή του Πάσχα. 


Σήµερα, λοιπόν, µέτα την διάλυση της τοπικής αραιής οµίχλης και χαµηλής νέφωσης ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Νωρίς το απόγευµα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδα στα ορεινά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού. Σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι.  Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, τα ανατολικά και βόρεια παράλια, στους 21 στα δυτικά παράλια, στους 23 στα νότια παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα κυρίως κατά τις αυγινές ώρες, αναµένεται να σχηµατιστεί τοπικά αραιή οµίχλη ή και οµίχλη, όπως και χαµηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Δευτέρα και την Τρίτη του Πάσχα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ νωρίς το απόγευµα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ