23.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Μαρία Κωνσταντινίδου: Ανοικτή επιστολή προς Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς

Προς  Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο Πόλης Χρυσοχούς

Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,

Ως κάτοικος αυτού του Δήμου έχω, θεωρώ, το δικαίωμα να εκφράσω την γνώμη μου και να ασκώ ελεύθερα κριτική στους εκλελεγμένους που με διοικούν και των οποίων οι όποιες αποφάσεις με επηρεάζουν.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Των πιο πάνω λεχθέντων, είναι με λύπη μου που παρατηρώ ότι  μετά από μόλις τέσσερις μήνες στο πηδάλιο του Δήμου κάποιοι από εσάς θεωρείτε εαυτόν ως ειδήμονες επί νομικών, πολεοδομικών και άλλων εξειδικευμένων ζητημάτων. Όχι κύριοι. Οι αποφάσεις  που παίρνετε πρέπει να είναι νόμιμες, δίκαιες και εμπεριστατωμένες και όχι να εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα.

Όντας παρούσα σε μια ανοικτή συνεδρίαση σας που είχε θέμα  πώς να λύσετε  το πρόβλημα των μεγάλων οφειλετών του δήμου και τι δεν άκουσα: «να χαρίσουμε το 30% σε όσους χρωστούν πάνω από 100 χιλ. ευρώ» εισήγηση ενός από εσάς που είχε απήχηση και σε άλλους. Μπράβο. Εύγε. Εμείς οι υπόλοιποι που τόσα χρόνια είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας πως πρέπει να θεωρούμε τον εαυτό μας; Βλάκες;

Διότι, και αυτό είναι το αποκορύφωμα, είναι κοινό μυστικό ότι κάποιοι από εσάς χρωστούν  κάποιες  χιλιάδες ευρώ σε φόρους και νερό. Αντί να εξαιρεθείτε  από τη συζήτηση και τις εισηγήσεις λόγω συγκρουόμενων συμφερόντων έχετε το θράσος να εκφράζετε άποψη στη βάση δύο μέτρων και δύο σταθμών. Των δικών σας, και των δικών μας.  Που καταντήσαμε.

Μαρία Κωνσταντινίδου,

Δημότης Πόλεως Χρυσοχούς και ευσυνείδητη επιχειρηματίας

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ