15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Μάρτης γδάρτης… Καλό μήνα με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και ενδέχεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί µέτριοι, 4 µποφόρ και στα προσήνεµα παράλια, ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά αρχικά στα προσήνεµα παράλια, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά µετά το µεσηµέρι νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Την Παρασκευή τοπικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, ενώ από το απόγευµα αναµένεται σταδιακή βελτίωση. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση κατά το διήµερο.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ