19.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΠΛΑΡΟΣ: “Στο ΑΚΕΛ δεν χειραγωγούμαστε κ. Φαίδωνος”

Απάντηση σε σχέση με την χθεσινή ανακοίνωση του Δημάρχου Πάφου μετά την αντιπαράθεση που προέκυψε με το ΑΚΕΛ εξέδωσε σήμερα ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Ομάδας Κώστας Δίπλαρος.

Μεταξύ άλλων ο κ. Δίπλαρος αναφέρει ότι στο ΑΚΕΛ κανένας δεν χειραγωγεί κανέναν .

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σε σχέση με τη Δήλωση –απάντηση του Δημάρχου Πάφου, στην ανακοίνωση της Επαρχιακής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Πάφου, ημερομηνίας 31/05/2017, εκ μέρους της Δημοτικής Ομάδας του ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις επιθυμώ να δηλώσω τα ακόλουθα:

  1. Το συμπέρασμα του Δημάρχου είναι εντελώς παραπλανητικό. Καμία χειραγώγηση. Αντίθετα, τα όσα δηλώνει ο δήμαρχος περί χειραγώγησης μόνο ως ανυπόστατα μπορούν να χαρακτηριστούν και καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα. Προς απογοήτευση του κ. Φαίδωνος η Δημοτική Ομάδα του ΑΚΕΛ στο Δήμο Πάφου βρίσκεται σε πλήρη συνεργασία με την Ε.Ε. του ΑΚΕΛ.
  2. Μαθήματα σεβασμού στους θεσμούς δεν δεχόμαστε από κανένα, ενώ μόνο άστοχη από πλευράς του Δημάρχου θεωρείται η αναφορά για «συντήρηση της διαφθοράς και της συγκάλυψης». Ο Δήμαρχος δεν έχει κανένα δικαίωμα να αποδίδει σκοπιμότητες στις ενέργειες του ΑΚΕΛ και των Συμβούλων του.
  3. Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης του συγκεκριμένου θέματος, η Δημοτική Ομάδα του ΑΚΕΛ, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της τόσο για το ύφος, όσο και για την συμπερίληψη σε αυτή αναφορών σε τεθνεώτα Δημοτικό Σύμβουλο. Για τον σκοπό αυτό καλούμε τον Δήμαρχο, να συμβουλευθεί την ηλεκτρονική καταγραφή της συνεδρίας.

Σύμφωνα, με το σκεπτικό του κ.Φαίδωνος οι υπόλοιποι Δημοτικοί Σύμβουλοι, που τόσο κατά τη διάρκεια της συζήτησης, όσο και αργότερα εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια, την απορία ή ακόμη και τη διαφωνία τους με την συγκεκριμένη απόφαση είναι και αυτοί ελεγχόμενοι και χειραγωγούμενοι από το ΑΚΕΛ;

Πως σχολιάζει ο κ.Δήμαρχος το γεγονός ότι μέλη της Δημοτικής Ομάδας του κόμματος από το οποίο προέρχεται εξέφρασαν την ανησυχία τους χρησιμοποιώντας νομικά επιχειρήματα;

  1. Γιατί ο Δήμαρχος δεν αναφέρεται στη δήλωση του στην ΜΟΝΙΜΗ ΑΡΝΗΣΗ του να καλέσει τον Νομικό Σύμβουλο στις συνεδρίες του Δ.Σ.; Γιατί παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις της Δημοτικής Ομάδας του ΑΚΕΛ, αλλά και των υπόλοιπων μελών του Συμβουλίου δεν τον καλεί;
  2. Εν κατακλείδι, ως σύμβουλοι του ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις, διαβεβαιώνουμε τους συμπολίτες μας, ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με συνέπεια, ειλικρίνεια και εντιμότητα και εντός των πλαισίων της νομιμότητας για το καλό του συνόλου των πολιτών της Πάφου. Ως Δημοτική Ομάδα του ΑΚΕΛ δεν επιθυμούμε την παραπέρα όξυνση της κατάστασης χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι αποδεχόμαστε φαινόμενα ετσιθελισμού και ο λαϊκισμού.

 

Κώστας Δίπλαρος

Επικεφαλής Δημοτικής Ομάδας ΑΚΕΛ – Αριστερά Νέες Δυνάμεις

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ