17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΚΥΠΡΟΣ: Τραγωδία- Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 8χρονο κοριτσάκι


Νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα συνέβη χθες βράδυ στη Λευκωσία, με θύμα την Χρυστάλλα Χριστοδούλου, 8 ετών, από τη Λευκωσία.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 10.30μ.μ. χθες, στη λεωφόρο Λεμεσού, στο Δάλι, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος κάτοικος Λευκωσίας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 47χρονη, επίσης κάτοικος Λευκωσίας. Στο όχημα της 47χρονης, επέβαιναν επίσης, ένας 19χρονος και μια 19χρονη, καθώς και η 8χρονη Χριστοδούλου.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν και οι πέντε επιβαίνοντες των δύο αυτοκινήτων. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 8χρονης. Ο 31χρονος, λόγω σοβαρού τραυματισμού, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ η κατάσταση των άλλων τριών τραυματιών, δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Τροχαία Λευκωσίας, που διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος, απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802023, τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με την Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ