24.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Κυπελλούχος πετόσφαιρας ο Παφιακός

Το τέταρτο Κύπελλο στην ιστορία του κατέκτησε σήμερα ο Παφιακός που, μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα, νίκησε στον τελικό του Κυπέλλου Πετόσφαιρας Ανδρών Α’ Κατηγορίας την Ομόνοια με 3-2 σετ (25-21,25-21, 18-25, 27-29, 15-08).



Σύμφωνα με την ΚΟΠΕ, ο μεγάλος τελικός κράτησε δυόμισι ώρες και διεξήχθη σε άριστο κλίμα μπροστά σε 1.000 φιλάθλους των δυο ομάδων στο «Κίτιον».

Το παιχνίδι θα μείνει στην ιστορία των τελικών Κυπέλλου, αφού η Ομόνοια έκανε φοβερή ανατροπή και ισοφάρισε τον αγώνα σε 2-2 ενώ έχανε 0-2. Ο Κυπελλούχος πλέον Παφιακός ήταν εξαιρετικός και δίκαια πανηγυρίζει τον τίτλο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πλέον οι δυο ομάδες θα δώσουν σπουδαίες μάχες στους τελικούς των πλέι- oφς που αρχίζουν την Παρασκευή στο «Αφροδίτη».

MVP ο Ευσταθίου
——————–
Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα αναδείχθηκε ο διεθνής κεντρικός του Παφιακού Κωνσταντίνος Ευσταθίου, ο οποίος αφιέρωσε το βραβείο στον τραυματία συμπαίκτη του Ασπιώτη.

Την απονομή στην Κυπελλούχο ομάδα του Παφιακού έκανε στον αρχηγό της ομάδας Άνθιμο Οικονομίδη ο Πρόεδρος της ΚΟΠΕ Μιχάλης Κρασιάς.

Στη φιναλίστ ομάδα της Ομόνοιας απένειμε το έπαθλο ο τέως πρόεδρος της ΚΟΠΕ Δαμιανός Χατζηδαμιανού.

Παφιακός (Μ. ΓΚΡΕΣΙΤΣ): Οικονομίδης, Χρυσοστόμου, Μίλεφ, Ευσταθίιου, Ασπιώτης, Βερίσιμο – Λίμπερο: Αντωνίου. – Αλλαγές: Κωνστσαντινίδης, Ανδρέου.

Ομόνοια (Σ. ΣΑΒΒΑ): Λαμπ, Ροντρίγκο, Αχ. Πετρακκίδης, Λουγκάνετς, Παφίτης, Αλεξίου – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου, Αλλαγές: Αδάμου, Σ. Πετρακκίδης.
Πηγή: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ