21.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ: Με δυνατή συνοδεία ο Χρυσόμηλος

Αλωνίζει στην κυριολεξία απο την ημέρα που εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητά του ο Άκης Χρυσόμηλος. Συναντήσεις και επαφές κάθε μέρα και δίνει την εντύπωση ότι είναι αεικίνητος και δεν θέλει να πάει χαμένη ούτε μια ημέρα.


Συναντήσεις με τους εργολάβους, με την ΠΟΒΕΚ, με τους πολιτικούς μηχανικούς, με οργανωμένα σύνολα και παράγοντες της πόλης αλλά και επισκέψεις σε Αναβαργός, Μούταλλο, εμπορικό κέντρο και ισχυρή παρουσία σε κάθε κοινωνική δραστηριότητα.

Πέραν απο τους επαρχιακούς γραμματείς των κομμάτων ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΑΚΕΛ, Συμμαχίας Πολιτών, τους εκπροσώπους των νεολαιϊστικων οργανώσεων τους πλαισιώνεται απο δημοτικούς συμβούλους αλλά και πολλούς υποψήφιους συμβούλους και εφόρους γιαα τη Σχολική Εφορία.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η προχθεσινή αντιπροσωπεία στην εκδήλωση των ΣΚΕ στο Δασούδι μας έκανε μεγάλη εντύπωση.

Μαζί του ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΔΗΚΟ, Νίκος Κόνικκος, και της ΕΔΕΚ Βασος Δημητρίου, Λάζαρος Ομήρου και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του ΑΚΕΛ, Γιώργος Κουννάς και Λεόντιος Βρυωνίδης καθώς και της ΕΔΕΚ Φίλιππος Φιλίππου, αναπληρωτής πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής. Δυνατή συνοδεία με κάθε έννοια του όρου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ