29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ: “Γέμισε τα ταμεία” του Κράτους η Τροχαία τις τελευταίες μέρες

Σημαντικά έσοδα αποκομίζει τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες η Κυπριακή Δημοκρατία απο τις καταγγελίες οδηγών απο τα μέλη της Τροχαίας ανά το Παγκύπριο όπως πληροφορείται η στήλη του PafosPress ΠΑΦΙΤΙΚΑ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ.


Χωρίς ίχνος υπερβολής οι καταγγελίες για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας τις τελευταίες ημέρες έπεσαν στην κυριολεξία βροχή με αποτέλεσμα να παρατηρείται …συνωστισμός στα ταμεία των Τραπεζών και Συνεργατικών Ιδρυμάτων για να πληρωθούν τα πρόστιμα πριν να εκπνεύσει το όριο των δεκαπέντε ημερών και μπει επιπλέον επιβάρυνση.

Ζώνη ασφαλείας, προστατευτικό κράνος, όριο ταχύτητας κυρίως σε κατοικημένες περιοχές, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και πολλές άλλες παραβάσεις είναι οι συχνότερες που εμφανίζονται στα εξώδικα με αποτέλεσμα η ροή εσόδων προς το Κράτος να μην είναι ευκαταφρόνητη .

Η ταχύτητα σκοτώνει

Για του λόγου το αληθές μπορείτε να διαπιστώσετε αν τα πιο πάνω είναι πραγματικότητα και αποτελούν ιδιαίτερο σημείο αναφοράς ρωτώντας ένα φίλο ή ένα γνωστό σας που εργάζεται σε ταμείο τράπεζας ή συνεργατικού ιδρύματος να σας πει τι γίνεται τις τελευταίες ημέρες.

Ρωτήστε και τα ξανά λέμε…

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ