21.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Καλός ο καιρός το Σ/Κ – Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν βροχές και καταιγίδες – Διαβάστε σε ποιες περιοχές

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Κατά τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις στα ορεινά και ανατολικά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και αργότερα µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ, ενώ στα νότια παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και το απόγευµα στα νότια και νοτιοδυτικά ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό και στα νότια παράλια, γύρω στους 32 στα ανατολικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 28 βαθµούς στα δυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Κατά τις αυγινές ώρες αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και αργότερα ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη στα ανατολικά και τοπικά στα νότια ενώ στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια θα καταστεί λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις.

Την Τρίτη παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και εσωτερικό το απόγευµα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση κατά το τριήµερο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ