20.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

“Και πτυχία πανεπιστημίου στο Alexander College”

Το Αlexander “college” δεν ειναι ο τίτλος που καλύπτει όλες τις υπηρεσίες του ιδρύματος, καθώς δεν προσφέρει μόνο προγράμματα κολλεγιακού επιπέδου, αλλά δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές να αποφοιτήσουν και με πτυχίο αγγλικού, μάλιστα, πανεπιστημίου.


   Το Αlexander college παρέχει, δηλαδή, τη δυνατότητα να φοιτήσει κάποιος σε Βρετανικό πανεπιστήμιο παρακολουθώντας τα μαθήματα από την Πάφο και από καθηγητές εξειδικευμένους στο αντικείμενο που διδάσκουν. Όσοι επιλέγουν να ακολουθήσουν την πανεπιστημιακή κατεύθυνση, διδάσκονται την ύλη που παρέχεται και στο University of the West of England και οι επιδόσεις τους επανεξετάζονται από τους καθηγητές του Αγγλικού πανεπιστημίου.

   Το ίδρυμα, κοντολογίς, δεν πρέπει να θεωρείται τοπικό πανεπιστήμιο και να συγκρίνεται με τα λοιπά ιδιωτικά πανεπιστήμια της Πάφου, αλλά και της Κύπρου, ανεξαρτήτως της δημοτικότητάς τους, αλλά να αντιμετωπίζεται ως ίδρυμα διεθνούς κύρους και ποιότητας και για αυτό το λόγο να επιλέγεται.

Η ταχύτητα σκοτώνει

   Το πτυχίο που προέρχεται από πανεπιστήμιο ευρωπαϊκών και υψηλών προδιαγραφών, θα συνοδευτεί και με περισσότερες επιλογές για την κατάκτηση, αργότερα, και μεταπτυχιακού διπλώματος, αφού τα πανεπιστήμια που αναγνωρίζουν το University of the West of England είναι, σαφώς, περισσότερα.

    Το βιογραφικό, τέλος, που θα συνοδεύεται από πτυχίο ενός Βρετανικού και πέρα για πέρα αξιόλογου πανεπιστημίου, θα εξασφαλίζει και πιο ευρεία επαγγελματική αποκατάσταση. Και ας κατακτήθηκε από την Πάφο. Αξίζει να τονιστεί ξανά : Δεν πρόκειται για τοπικό πανεπιστήμιο, αλλά για Αγγλικό πανεπιστήμιο, δημοφιλές, μάλιστα, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ