22.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Και η Πάφος στο ρεκόρ Γκίνες των 280 δυτών

Διακόσιοι ογδόντα δύτες κατέρριψαν το ρεκόρ Γκίνες στη Λεμεσό. Άνδρες και γυναίκες από Κύπρο και εξωτερικό σχημάτισαν υποβρύχια ανθρωπινή αλυσίδα.


Οι εθελοντές δύτες ενώθηκαν μεταξύ τους κρατώντας σχοινί το όποιο είχε προσδεθεί από την αποβάθρα του Μόλου μέχρι την αποβάθρα του Παλιού λιμανιού. Οι δύτες καταδύθηκαν σε βάθος 5 μέτρων, για περίπου 10 λεπτά, σχηματίζοντας μια τεράστια ανθρώπινη αλυσίδα – σύμβολο σταθερότητας και ενότητας.

Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν οργανωμένα σύνολα και μη, καταδυτικοί όμιλοι αλλά και εθελοντές λάτρεις της υποβρύχιας κατάδυσης.

Συμμετοχή σε αυτή την ενέργεια είχαν και δύτες απο την Πάφο οι οποίοι εθελοντικά ενίσχυσαν την τεράστια αυτή προσπάθεια.
Οι Παναγιώτης Ψωμάς, Φώτος Σωκράτους μέλη των Χειμερινών Κολυμβητών Βρυσούθκια Κέλπετρη, μαζι με τους επίσης Παφίτες δύτες του Cydive Παύλο Ζερπετεα, Γιώργο Βρουβίδη, Γιώργο Τάτση και Στέφανο Στεπανιαν εκπροσώπησαν την Πάφο.
Ο πρόεδρος Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου, Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, μιλώντας στο PafosPress έδωσε συγχαρητήρια στους Παφίτες δύτες για την προσπάθεια τους θεωρώντας πως εκπροσώπησαν επάξια την Πάφο και υποσχέθηκε ότι η επόμενη προσπάθεια για είσοδό στο Γκίνες θα γίνει στα Δημοτικά Μπάνια με εκδήλωση που για την ώρα κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό…!
Την όλη προσπάθεια στηρίζουν η ομάδα Flyboarding Cyprus – Επαγγελματίες flyboarders με επιδείξεις.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ