20.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Θαλάσσιο ατύχημα: 3ήμερη κράτηση στους δύο- Έχει όλες τις άδειες η εταιρεία

Την τριήμερη κράτηση του ιδιοκτήτη των θαλασσίων σπορ και του χειριστή του σκάφους στο οποίο τραυματίστηκαν χθες το μεσημέρι οι δυο Βρετανοί τουρίστες διέταξε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου. 


Το θαλάσσιο ατύχημα σημειώθηκε χθες λίγο πριν τη μια όταν οι δύο τουρίστες, ένας 34χρονος και μια 25χρονη επέβαιναν σε ενοικιαζόμενο θαλάσσιο σκάφος αναψυχής.

Κατά την έναρξη της διαδικασίας για να πετάξουν με αλεξίπτωτο, ενώ το σκάφος βρίσκονταν ανοικτά του λιμανιού της Κάτω Πάφου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αλεξίπτωτο έπεσε στη θάλασσα μαζί με τους δύο τουρίστες με αποτέλεσμα να κτυπηθούν από μεταλλική δοκό και να τραυματιστούν.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η εταιρεία παροχής θαλάσσιων σπορ, στην οποία έγινε το ατύχημα, έχει τις απαιτούμενες άδειες που ορίζονται από την Λιμενική Αστυνομία και το Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας ανέφερε μιλώντας την εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι του ΣΙΓΜΑ ο Φίλιππος Κωνσταντινίδης, ανώτερος υπαστυνόμος της Λιμενικής.

Οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να διακριβωθούν  τα αίτια της πρόκλησης του ατυχήματος.

Να σημειωθεί ότι ο 34χρονος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη ενώ η 25χρονη είναι εκτός κινδύνου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ