18.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Η WorldVentures™ καταλαμβάνει την 25η θέση στο Direct Selling News’ Global 100 List!

 

Η WorldVentures™, η κορυφαία εταιρεία απευθείας πωλήσεων, και παροχής ταξιδιωτικών συνδρομών και πακέτων αναψυχής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι βρίσκεται, πλέον, στην 25η θέση της κατάταξης της λίστας Global 100 του περιοδικού Direct Selling News®. Το 2017, πιο συγκεκριμένα, η WorldVentures™ «σκαρφάλωσε» 7 θέσεις, αφού βρισκόταν στη θέση 32.


«Η Κατάταξή μας στη λίστα Global 100 αντικατοπτρίζει την ανάπτυξη της εταιρείας μας στον κλάδο και αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς. Δεχόμαστε αυτή τη σπουδαία αναγνώριση με ταπεινότητα και την αντιμετωπίζουμε ως μια πρόκληση που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε την αναζήτηση καινοτόμων μεθόδων εξυπηρέτησης των μελών και αντιπροσώπων της WorldVentures™», δήλωσε ο ιδρυτής και Chief Visionary Officer της εταιρείας κ. Wayne Nugent.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το περιοδικό Direct Selling News αποτελεί κορυφαία εμπορική έκδοση για τον κλάδο των απευθείας πωλήσεων και η λίστα Global 100 είναι η ηγετική κατάταξη, παγκοσμίως, για δημόσιες και ιδιωτικές εταιρείες άμεσων πωλήσεων. Η λίστα Global 100 προσφέρει μια μοναδική προοπτική για τον παγκόσμιο οικονομικό και κοινωνικό αντίκτυπο του κλάδου, παρέχοντας, επίσης, στοιχεία σε ανεξάρτητους ερευνητές, επενδυτές, αλλά και όσους αναζητούν ευκαιρίες στον κλάδο. Οι υποψήφιοι αξιολογούνται με βάση τα έσοδά τους από τον Δεκέμβριο κάθε έτους και ανακοινώνονται τον επόμενο Απρίλιο, κατά τη διάρκεια ειδική εκδήλωσης. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο τεύχος Ιουνίου 2017.

Σχετικά με το Direct Selling News Global 100 List

Το Direct Selling News είναι η μόνη έκδοση αφιερωμένη στους επαγγελματίες του κλάδου των απευθείας πωλήσεων και του μάρκετινγκ δικτύων. Αποτελεί μια μηνιαία έκδοση ελεγχόμενης κυκλοφορίας με πάνω από 6.500 συνδρομητές. Από το 2004, το Direct Selling News αφοσιώνεται στις ιστορίες που αφορούν ευκαιρίες απευθείας πωλήσεων και εκατομμυρίων επενδυτών παγκοσμίως. Η λίστα Global 100 περιλαμβάνει, από το 2010, τις κορυφαίες εταιρείες απευθείας πωλήσεων από όλο τον κόσμο.

Σχετικά με τη WorldVentures™

Η WorldVentures Marketing, LLC είναι ιδιωτική εταιρεία παροχής ταξιδιωτικών συνδρομών, με έδρα στο Τέξας των Η.Π.Α. Η εταιρεία προσφέρει μια ποικιλία lifestyle προϊόντων και εμπειριών, με σκοπό να βοηθήσει τους Ανεξάρτητους Εκπροσώπους, τα μέλη των DreamTrips™ και τους υπαλλήλους της να ζουν ελεύθερα και συναρπαστικά. Η WorldVentures™ χρησιμοποιεί ένα δίκτυο απευθείας πωλήσεων με ενεργούς Αντιπροσώπους και μέλη σε περισσότερες από 30 χώρες. Περισσότερες πληροφορίες στο www.worldventures.com.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ