32.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Η υλοποίηση αναπτυξιακών έργων βασικός στόχος του νέου Δημάρχου Πόλης Χρυσοχούς

Με βασικούς στόχους την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων τα οποία να συνδράμουν στην επαγγελματική αποκατάσταση των νέων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής  των συμπολιτών του, ανέλαβε καθήκοντα ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς Γιώτης Παπαχριστοφή .



Στόχος του είναι, επίσης, η συνετή οικονομική διαχείριση των εσόδων του Δήμου ώστε αυτά να αξιοποιούνται προς όφελος της περιοχής και των κατοίκων της,η πολύπλευρη ανάπτυξη τόσο τουριστική όσο και πολιτιστική και η αναπροσαρμογή του τοπικού-πολεοδομικού σχεδίου ώστε να αυξηθεί ο συντελεστής δόμησης.

Ο κ. Παπαχριστοφή σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ, αναφέρθηκε και στην αναγκαιότητα της διασφάλισης ικανοποιητικού συστήματος υγείας που να καλύπτει τις ανάγκες ολόκληρης της περιφέρειας (ανέγερση νέου νοσοκομείου) αλλά και στην κοινωνική μέριμνα όσο αφορά τις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στις προτεραιότητες του, συνέχισε, θα θέσει τη βελτίωση των περιβαλλοντικών συνθηκών (καθαριότητα, δημιουργία και διατήρηση χώρων πρασίνου), την αξιοποίηση των αρχαιολογικών θησαυρών και της παράδοσης της περιοχής ως μέσο προσέλκυσης τουριστών και αναβάθμισης του πολιτισμού και τη δημιουργία θεσμών και κατάλληλων υποδομών για την υγιή απασχόληση της νεολαίας.

Στο μεταξύ, ο κ. Παπαχριστοφή είχε χθες την πρώτη επαφή με τις υπηρεσίες του Δήμου, ενώ παρακάθισε σε σύσκεψη με τους επικεφαλής των τμημάτων, λαμβάνοντας μια πρώτη ενημέρωση για την κατάσταση του Δήμου και τα εκκρεμούντα ζητήματα.

Στην σύσκεψη παρευρέθηκε και ο απερχόμενος Δήμαρχος Άγγελος Γεωργίου Οδυσσέως, τον οποίο ο κ.Παπαχριστοφή ευχαρίστησε για τη συνεργασία ζητώντας τη στήριξη και τη συμπαράσταση του για την προώθηση σημαντικών ζητημάτων που αφορούν το Δήμο.

Ο κ. Παπαχριστοφή ευχαρίστησε και τους εργαζόμενους, τονίζοντας ότι θα είναι πάντα δίπλα τους. Ζήτησε ταυτόχρονα να ανταποκριθούν με επάρκεια στα καθήκοντα τους, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους έναντι των δημοτών .

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ