22.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

€2,5 FULL ΠΡΟΓΕΥΜΑ: Η πανέξυπνη Παφίτικη επιχειρηματική πρόταση που συζητάει όλη η Κύπρος

Ο Μιχάλης Αντωνίου είναι ιδιαίτερα γνωστος στην Πάφο για τις ικανότητές του να διαχειριστεί μια καφετερία και να προσφέρει στους πελάτες του το καλύτερο απο κάθε άποψης, τόσο σε θέμα διαρρύθμισης και περιβάλλοντος όσο και σε θέμα προσφερόμενων υπηρεσιών, καφέ, φαγητό κ.ο.κ. αλλά και άψογη εξυπηρέτηση. 


Ο Μιχάλης εδώ και λίγο καιρό έκανε μια πολύ έξυπνη κίνηση στο καφέ του, το TWIST απέναντι απο τα δικαστήρια, η οποία όχι απλά αγκαλιάστηκε αλλά συζητείται κιόλας σε όλη την Κύπρο. Δεν κάνουμε πλάκα ούτε είναι το παρόν δημοσίευμα είναι προϊόν μιας πληρωμένης διαφήμισης υπο μορφή άρθρου. (Άμα χρειαστεί κάνουμε και τέτοια 😉 )

Η επιχειρηματική αυτή κίνηση του Μιχάλη η οποία αμέσως αγκαλιάστηκε απο το κοινό στην Πάφο σχολιάστηκε, βοήθησε σε αυτό και το διαδίκτυο βέβαια και τα SOCIAL MEDIA, σε ολόκληρη την Κύπρο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εμείς πάντως εδώ στο PafosPress.com επιβεβαιώνουμε το γεγονός αφού τις προάλλες ρωτηθήκαμε απο φίλους που ζουν σε άλλες πόλεις, σε δύο μάλιστα περιπτώσεις, πως γίνεται να προσφέρεται πρόγευμα, όσο τραβάει η όρεξη και ο οργανισμός κάποιου με μόνο €2,5;

Την απάντηση μόνο ο ίδιος ο επιχειρηματίας μπορεί να τη δώσει που προφανώς έβγαλε τα κόστα του και το πολύ χαμηλό κόστος θα τον συμφέρει. Εκείνο για το οποίο εμείς μπορούμε να κάνουμε ένα σχόλιο είναι ότι το πρόγευμα είναι πλούσιο και χορταστικό αφού είχαμε τη ευκαιρία να το διαπιστώσουμε την προηγούμενη εβδομάδα όταν η δημοτική ομάδα του ΑΚΕΛ στο Δήμο Πάφου πρόσφερε πρόγευμα εργασίας στους λειτουργούν των ΜΜΕ.

Μπράβο Μιχάλη, συνέχισε με σεβασμό να φροντίζεις τον κόσμο της Πάφου και αυτός θα στο ανταποδώσει. 

Επισκεφθείτε τη σελίδα του TWIST και δείτε την απίστευτη και συνάμα έξυπνη αυτή επιχειρηματική κίνηση του Μιχάλη Αντωνίου.

Παφίτικα ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ