21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Η Πάφος πάει Hollywood

Ένα κυπριακό εστιατόριο, παφίτικο μάλιστα πρωταγωνιστεί στην αμερικάνικη σειρά του NBC Mr Robot και κυριολεκτικά σαρώνει.


Θα πίστευες ποτέ ότι ένα αμιγώς κυπριακό εστιατόρια στην καρδιά του Brooklyn της Νέας Υόρκης, θα πρωταγωνιστούσε σε αμερικάνικη σειρά; Και όμως γίνεται.

Το Paphos Diner, ιδιοκτησίας του Κύπριου Σάββα Ιωάννου από τη Γεροσκήπου, που ζει και εργάζεται στην Αμερική τα τελευταία έξι χρόνια, επιλέχθηκε από την παραγωγή της σειράς, ως ένας από τους βασικούς χώρους γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς, Mr Robot.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η σειρά η οποία άρχισε να προβάλλεται το 2015 και είναι παραγωγής της Universal Cable Productions ενώ μεταδίδεται από το δίκτυο NBC, ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο αμερικανικό κοινό. Το Mr Robot, είναι ένα tech ψυχολογικό θρίλερ με πρωταγωνιστές έναν hacker και έναν υπεύθυνο ασφαλείας διαδικτυακών συστημάτων.

Το Paphos Diner, επιλέγηκε από τους παραγωγούς να συμμετέχει φέτος στα γυρίσματα κυρίως λόγω του ύφους του μαγαζιού, το οποίο συνάδει με το σενάριο και την πλοκή της σειράς. Ο 25χρονος Σάββας Ιωάννου, θεωρεί τον εαυτό του ιδιαίτερα τυχερό, αφού η εξέλιξη που πήραν τα πράγματα, σίγουρα θα ωφελήσουν στο μέγιστο τη δημοτικότητα του εστιατορίου του. Ένα εστιατόριο που κάνει γνωστή την αυθεντική κυπριακή κουζίνα στην Αμερική, συνδυασμένη πάντοτε με την αμερικανική κουλτούρα.

Πληροφορίες αναφέρουν πώς το συνεργείο και οι ηθοποιοί οι οποίοι γεύτηκαν την κουζίνα του Paphos Diner, εξεπλάγησαν ευχάριστα από τις ιδιαίτερες γεύσεις του μενού, ενώ δεν αποκλείεται ο χώρος του Σάββα Ιωάννου να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον και σε άλλες σειρές.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ