20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Η Πάφος ο κορυφαίος προορισμός για Ευεξία και Χαλάρωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πάφος είναι γνωστή πλέον σε όλη την Ευρώπη ως Πολιτιστική πρωτεύουσα, με μια μακρόχρονη ιστορία χιλιάδων χρόνων. Στην Κύπρο η ευεξία έχει μεγάλη ιστορία. Από την αρχαιότητα έως σήμερα, πληθώρα ιαματικών πηγών σε όλη τη χώρα ανακουφίζουν από τις παθήσεις, προσφέρουν αναζωογόνηση σώματος και μυαλού, τόνωση και χαλάρωση.

Απο τα λουτρά στην αρχαιότητα αλλά και τους Μύθους της Αφροδίτης και του Άδωνη μέχρι σήμερα με ενδιάμεση στάση στα Χαμάμ αρχές του προηγούμενου με θεραπείες πάσης φύσεως και εξελιγμένης μορφής του σήμερα.

Το PafosPress.com σε συνεργασία με την τηλεόραση SIGMA και την εκπομπή Το Πρωτοσέλιδο” αλλά και με το Digital Studio Larko και την εταιρεία παραγωγής RED CUBE συνέχισαν τις παραγωγές των μίνι ντοκιμαντέρ με τ’ιτλο “Η Πάφος της Καρδιάς μας” παρουσιάζοντας την Ευεξία και την χαλάρωση στην Πάφο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ένα αφιέρωμα στην Πάφο με θέμα την χαλάρωση και την ευεξία δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει μια λουτροθεραπεία σε υαματικές πηγές, και λασποθεραπεία με υλικό απο την πηγή που αναβλήθει θειούχο νερό. 

H Πάφος της Καρδιάς μας! from foto LARKO on Vimeo.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ