22.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Ηλιόλουστος ο καιρός το τριήμερο του κατακλυσμού

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά τις αυγινές ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς 3, και αρχικά παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και βόρεια λίγο ταραγμένη, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά θαλάσσιοι ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι, 4 μποφόρ και το απόγευμα στα νότια και νοτιοδυτικά, μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και τοπικά το απόγευμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα δυτικά και βόρεια παράλια, όπως και στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και βόρεια λίγο ταραγμένη, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Την Κυριακή αρχικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις για να καταστεί ο καιρός το απόγευμα κυρίως αίθριος.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ