22.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΕΤΑΠ και Πάφος2017 σε κοινό περίπτερο για προώθηση της Πάφου στη Διεθνή Έκθεση ΙΤΒ Βερολίνου

Συνεχίζονται και κορυφώνονται τον Μάρτιο και Απρίλιο οι ενέργειες προώθησης της Τουριστικής Πάφου στο εξωτερικό.   

Σύμφωνα με τον Διευθυντή  της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου( EΤΑΠ), Νάσο Χατζηγεωργίου, ο φορέας τουρισμού Πάφου και δεκάδες ξενοδόχοι  από τις  9 μέχρι 12 Μαρτίου 2016  θα συμμετάσχουν στην τουριστική έκθεση  ΙΤΒ στο Βερολίνο.

Για την συγκεκριμένη αγορά γίνονται προσπάθειες ανάπτυξης της τόσο για την καλοκαιρινή αλλά ιδιαίτερα και για την χειμερινή περίοδο. Ενόψει της σημαντικής ενίσχυσης  της αεροπορικής σύνδεσης για το 2016, οι προσπάθειες επικεντρώνονται  για την προσέλκυση όχι μόνο επισκέπτες του καλοκαιριού αλλά και διαφόρων ειδικών τμημάτων της αγοράς με προοπτική, όπως αθλητικός τουρισμός,  τουρισμός ειδικών ενδιαφερόντων,  περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, υπαίθρου, κ.α.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Γερμανική αγορά σημείωσε μπορεί να συμβάλει στην  απάβλυνση της εποχικότητας και επέκταση της τουριστικής περιόδου με αποτέλεσμα την  περεταίρω οικονομική αναβάθμιση της Επαρχίας και της Κύπρου γενικότερα .

Η Πάφος συμμετέχει και φέτος σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που διατίθεται από τον ΚΟΤ στην ΕΤΑΠ και στο ΠΑΦΟΣ2017. Κατά την διάρκεια της έκθεσης έχουν  προγραμματιστεί συναντήσεις με διαφόρους τουριστικούς παράγοντες ενώ παράλληλα θα διανεμηθεί πληροφοριακό έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό της Τουριστικής Πάφου και του Παφος2017.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ