20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Επίσημη δήλωση Χρίστου Μακαρίου- Αντιδήμαρχου Πάφου

Σε επίσημη ανακοίνωση προχώρησε σήμερα ο αντιδήμαρχος Πάφου Χρίστος Μακαρίου σε σχέση με τα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες με την εκλογή αντιδημάρχου αλλά και την απόφαση του ΔΗΚΟ να τον διαγράψει και να τον παραπέμψει στο πειθαρχικό του κόμματος.


Διαβάστε αυτούσια τη δήλωση:

Επειδή διάφορα δημοσιεύματα και σχόλια σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δημιουργούν, σκόπιμα ή όχι, λανθασμένες εντυπώσεις και συμπεράσματα σε σχέση με την εκλογή μου στο αξίωμα του Αντιδημάρχου Πάφου, κρίνω σκόπιμο να δηλώσω τα εξής:

Η ταχύτητα σκοτώνει

1. Η υποβολή υποψηφιότητας για την αντιδημαρχία δεν ήταν αυτοσκοπός για μένα ούτε ληφθείσα προ καιρού απόφαση. Θεωρώντας μέρος της πολιτικής τη σύμπηξη συνεργασιών μεταξύ πολιτικών δυνάμεων με βραχυπρόθεσμους ή μακροπρόθεσμους στόχους, έλαβα μέρος στη διαβούλευση που έγινε μεταξύ του ΔΗΚΟ και άλλων κομμάτων για τη διαμόρφωση κοινής πρότασης σε σχέση με την αντιδημαρχία, τη προεδρία της Σχολικής Εφορείας Πάφου και τη σύνθεση των Επιτροπών του Δήμου Πάφου.
Λίγες ώρες πριν από τη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου βεβαιώθηκα ότι η υπό συζήτηση συνεργασία υπερέβαινε τα όρια μιας συνεργασίας στη βάση αρχών, θέσεων και με πρώτο ζητούμενο το καλό της Πάφου, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για να προστατεύσω πρώτα το κύρος του νέου Συμβουλίου και να αποτρέψω τη δημιουργία στις τάξεις του ενός παρωχημένου διπολισμού. Ενήργησα αυτόβουλα σύμφωνα με την εντολή που θεωρώ ότι μου έδωσαν οι ψηφοφόροι του ΔΗΚΟ και οι άλλοι πολίτες με την ψήφο τους στις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές, που για μένα ήταν εντολή ανανέωσης σε πρόσωπα και νοοτροπίες.

2. Ήμουνα και παραμένω ενεργό μέλος του ΔΗΚΟ, εκφράζοντας προσήλωση στις αρχές και τις βασικές θέσεις του στα μεγάλα θέματα της χώρας και της κοινωνίας μας. Αυτό δεν μου στερεί, πιστεύω, το δικαίωμα να αναλαμβάνω ως εκλελεγμένος αξιωματούχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρωτοβουλίες που προάγουν την ενότητα και τη συσπείρωση δυνάμεων για το συμφέρον του Δήμου και της πόλης μας.

3. Βούληση και δέσμευσή μου είναι να εργαστώ ως Αντιδήμαρχος για την ανάπτυξη στο Δημοτικό Συμβούλιο του αναγκαίου κλίματος ομοψυχίας, συναίνεσης και σύνθεσης προκειμένου οι μεγάλοι στόχοι του Δήμου να μπουν σε πορεία υλοποίησης προς όφελος των πολιτών και της πόλης της Πάφου.

20 Ιανουαρίου 2017

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ