22.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Εκπλήξεις μας επιφυλάσσει ο Ιούνιος – Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και το απόγευµα στα δυτικά και νότια παράλια, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά σταδιακά θα καταστεί γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 27 στα δυτικά παράλια, στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται να σχηµατιστεί τοπικά αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και αρχικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί στα ανατολικά παράλια ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και στα υπόλοιπα παράλια, λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 16 βαθµούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 18 στο εσωτερικό και τα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και τη Πέµπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το µεσηµέρι και µετά αναµένεται να δώσουν, κυρίως τη Πέµπτη, µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ